Abi hayırlı olsun TR de tek 4ageli ae101 olacan :) inşallah ilerde bende blacktop takarım
bu arada kapağın maliyeti ne kadar mal oldu ??
Printable View
Abi hayırlı olsun TR de tek 4ageli ae101 olacan :) inşallah ilerde bende blacktop takarım
bu arada kapağın maliyeti ne kadar mal oldu ??
ahah tekrar hayırlı olsun brocuum :)
bu 4age kapak ne oluyor?:beuj:
ahahahah :D son zamanlarda ağzından düşmüyordu sonunda kavuştun bu gece temizleyip koynuna alırsın artık,hayırlara vesile olsun bro :D
Ne demek kanka hep destek tam destek ben hep senin ARKANDAYIM:hehe:Hayırlı olsun imreniyorum lan sana yalan değil :D
est. batucum ne yardımımız dokundu ki:)almaya gelemedim senle sayıkladın sayıkladın nihayet kavuştun :D kazasız belasız kullanırsın inş.:)
eline saglik hocam , döktürmüşsün yine=) tam bir proje araci yaratiyosun farkinda değilsin=)
batu döktürmüşşün:D bagaj tanıdık geliyor
bakalım beraber yürüycek projelerimiz en sonunda çıkacak güçlerde yakın gibi duruyor
ama beni geçemezsin hiç bilenme bana:D bak bana boşuna benzin yaktırma diye peşin peşin Radisson Sas ta romantik bir öğle yemeği ısmarladım sana:D
süper valla merakla bekliyorum engelsiz hızlı bi şekilde biter inşallah (:
Elinize Sağlık Çok Güzel Düzgün Bir Proje. ;)
İnşallah Herşey Umduğunuzdan Dahada İyi Olur Yeni Fotoları Ve Değişikleri Bekliyoruz Kardeşim :)
Kolay gelsin öncelikle. Harika bir proje olmuş. Konuyu baştan sona takip ediyorum. Gördüğüm kadarıyla aşırı besleme düşünmüyorsun sanırım.
Toyotacı olarak imrendim açıkçası. Bende de böcekgöz 4efe 1.3 var. Glanza parçaları ile turbolama projem vardı ama hayal oldu gitti.
Takipçinim. Maaşallah diyorum.
Tekrar tekrar Maşallah harika gidiyosun kavuştun miss gibi kapağınada :) stage 1 zaten yeterince tatmin edecektir 2 yi düşünemiyorum bu arabada :rolleyes:
bayıldım :) bende yakınlarda böyle bir projeye başlayabilirim (6ay-1 yıl),umarım tecrübelerini, yardımlarını esirgemezsin ozaman, mithiş koşusu olan bir ae101 var, alıp, aynen senin taktik, sindire sindire, emek vererek, binmek istiyorum,:)
Allah yardımcın olsun, stage 1 falan süperde, şu konuya biraz görsellik katalım artık, bir yürürünü görseydik şu haliyle :)
Öncelikle teşekkür ederim.
Yardım edebileceğim bir konu olursa yardım etmekten mutluluk duyarım.
Görsellik gelicek inşallah, sadece koşan değil duran-dönen-göze hoş gelen bir şekilde bitirmek istiyorum. Ayrıca orjinal parça toplamaya çalışıyorum ama proje bitmeden Kanser olabilirim :D
vay hayırlı olsun çok iyimiş emeğine sağlık ..
kapak meguiarsta yatarsa bir halt olmaz :P
maşşallah kolay gelsin inş.. sorunsuz binersin
Haydi bakalım okul açılıyor binevi araba dönemi de açılıyor İstanbul'a gitmekle :) Açılışı da Coiloverlarımızı takarak yapıyoruz demi bro :)
Stage 1 ile VTI geçersin Stage 2 ile Type R geçersin artık o şase ağırlığı ile:D