Siyah tamponlar....Ya bordo ya da beyaz taraftarıydım bende
Maşallah Batu...
Güzel gözüküyor Batu maşallah Böyle güzel AE101ler görmek mutlu ediyor beni, Daha güzel günlerini bekliyoruz Hayırlı olsun.
Kardeşim renk güzel olmuş gerçekten maşallah emeğine sağlık hayırlı günlerde kullanın antalya ya geldiğinizde habr verin görüşürüz ....
güzeldi dahada güzel olucak her bakımdan
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
www.honda-tech.com
=) çok vermişsin. gerçi komple mi boyattın yoksa sadece dıştan mı bilmiyorumda. ben yılbaşında 1.250 ye boyattım. + olarak spoilerim ' le marşpiyelide boyamıstı. işçilikte on numara 7 yıl garanti verdi boyaya.
araca gelicek olursak ; on numara lafa söze gerek yok. allah kaza bela vermesin.
bi yerin işine güvenirsen fazla verirsin ama içine siner o parayada acımazsın sonuçta evlatlık olcak
geçen yıl 2 araba boyattık mesela birini 5500e diğerini 1000e
1000lik olanın 2 gün sonra vernik attı 5500lük hala taş gibi
paraçokomel eğrisi yani
sizin boyacınıza lafım yok tanımam bile kimdir sadece örnek bu,belki aynı işi yaparlar biri 5 lira ister öteki aynı işi aynı kalitede yapar 3 lira ister serbest piyasa sonuçta![]()
Fiyatı fazla buldum. 2500 e aynısı olurdu.Usta iyi olacak evet tamam ama 5000 fazla. Vereceksin aracı ama 1 ay almayacaksın ki astar otursun sonra hataları görülüp gene bakılsın yapılsın edilsin. 2500 e iğne ucu hata buldurtmadan boyayacak ustam var. Temiz olmuş ama
Ama herkesin ustası kendisine tabionada ben bir şey diyemem hayırlı olsun
sağlam para.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)