karesım 7 aydır yurt dısındaydım.2 gun once geldım arabayıda yıkatma fırsatıj olmadı ama temız gozukuo nasıl oluosa:=))
karesım 7 aydır yurt dısındaydım.2 gun once geldım arabayıda yıkatma fırsatıj olmadı ama temız gozukuo nasıl oluosa:=))
Maşallah![]()
[QUOTE=egb@lo;281561]karesım 7 aydır yurt dısındaydım.2 gun once geldım arabayıda yıkatma fırsatıj olmadı ama temız gozukuo nasıl oluosa:=))[/QUOTE]
![]()
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
lan olum utku kıcıylamı temızledı arabaı:=)))sasırtıcı bıcımde 7 ay boyunca hıc marsa basılmamıstı ılk kezde calıstı
biz ayar yaptık ona sen merak etme araba bizdeydi olm sen gelmeden ıkı gun once park ettık![]()
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
street art kokuları alıyorum sankiemrah abinin oralar xD araban cok güzel abi hastasıyım ankarada 2 arabanın mertcan abininkini bide senin honda olarak
abi makinen cok güzel bide film ceksen tam süper olacak![]()
beni çekecektin hani?hasta oldum hasta yüzünede söyledim burda da bağırayım dedim
![]()
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Photos Gallery - PicTiger
kusura bakmayın imageshack dwe problem oluıştu
güzelmiş abi, arabada canavar, güle güle kullan..
![]()
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
imageshack te problem yok sen sureklı böle koyuyosun olmuyor ama kardeşim:P:Pkazaszı belasız izmire gelınce ara![]()
www.honda-tech.com