darısı başına seko'cum , allah razı olsun
headers , komple boru , filtre , standart son susturucu tam olur , kafa da şişirmez , nefesi de açılır
tam senlik olur , ufaklık da arkada huzurla uyumaya devam eder![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
hayırlı olsun abi kalan kısımlarıda sen modlarsın mis gibi olur işte![]()
maşallah. tper alma zamanım yaklaşıyor dediniz kısa bir süre sonra dedinizi yaptınız. vallahi bravo
kazasız belasız güle güle kullanın.
bu arada bir tavsiye. aracın üzerindeki debraj çok sert hızlı vites geçişlerinde kavramada sıkıntı yapıyor ve zamanla maşonları çiziyor sonrada maşon set değişmek zorunda kalıyorsun..OEM debraj öneririm...
kardeşim neden çalıyorsun resimlerimi
220 HP, fena bi rakam olmuş
plakanın çerçevesindeki siyahlıkları tinerle güzel bi şekilde alırsan mis olur erhan, bu arada polisden yana sıkıntın olursa ara beni ***** artık uluslarsarası polis örgütünün üyesiyim
bi maşaALLAH da benden, hazırladık sana teslim ettik, güle güle kullanır binersin inşaallah kardeşim![]()
İnce contadan dolayı surekli 97 oktana devam dimi keske 100 oktan olsa
Yaylar cıkınca cok fark ettimi sence ?
masallah masallah kazasız belasız
daha once söylemistim tekrar soyluorm izmirdeykende söylerdim on numara arac![]()
![]()
g g kullan kazasız belasız cok guzel arac, pasaoglunda yapılıp gelen full dolu type R bu muydu yoksa ben mi karıstırıyorum?
cok guzel bır aractı ızmırdeykende,pıyasada gorulmezdı pek,hayırlı olsun kazasız belasız keyıfle bınersın ıns...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)