masallah![]()
Walla insanın şahın alası geliyor tam kafamdaki gibi bi sahın olmuş bende seneler once bunun bordosunu yapmak istemiştim nasip olmamıştı.Belliki tamponlara kadar parlatıyosun cok bakımlı hele lastikleride iyice parlatmışsın benım hastalığımdır 10 numara duruyor..Bence hiç elleme araban cok guzel bitek camlara 1 numara film cektir aynen devam..Maşallah.
kardesimaracın cok güzel maasallah
bendede 95 model sahin var 16 jant takıcam ama karar veremedım aracı kasarmı yakıt artarmı -aracı basamıcam yere ondan virajlarda zararı olurmu hiç bilgim yok yardımcı olursan sevinirim ..
Sisler biraz abartılı kaçar bence, orjinal tampondan başkası yalan doğan-şahine.
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
Gerçekten güzel olmuş.Stopları değiştirirsen daha hoş olacağı kesin.başka birşeye ellemene cidden gerek yok![]()
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
bence ilk hiç bir değişiklik yapma aracına sadece füme stoplardan koy yola devam sonra...![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Arabanın jantları üper kazasız belasız![]()
şahin şahin olalı böle bişe görmemiştir heralde ..
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
masallah kardes kazasiz belasiz
bi gozume takilan LPG olayi olduo olmasa 10 numara
valla sahin aldirir oyle soliimGercekten cok guzelmis,kazasiz belasiz kullan(Y)MASALLAH.
- K -
________
Dr.Ecu
aracın normal hali (shopsuz) bu kadar çekiciyse söylenecek söz yok derim ben kazasız belasız
jant lastik kaça maloldu
alev alev yanıyor maşallah![]()
far kaşlarını ve impreza sislerini kaldırsanız daha güzel olur düşüncesindeyim![]()
facedeki şahinciler grubumda resimlerini paylaştım aracın sanal oldugunu sanıyorlar![]()
maşallah cok güsel olmuş jantlar aracın giderini etkiledimi acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)