maşallah renk güzel..
maşallah renk güzel..
Maşallah çok temiz bir araç. Güle güle kullanın. Bence jantları çok güzel ve orjinal, Sadece yay fazlasıyla iş görür...
Fusion35 ------> OnurD.
bence bu haliylede mükembel oynamaya gerek yok kazasız belasız
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
rengi çok güzel kazasız belasız..
Maşallah çok güzel, imzanızdan dolayı da merak ediyordum aracı çok temiz ve güzelmiş, kazasız belasız işallah![]()
harika rengi duruşu filan maşallah
sahibindende çok zamanlı gözlerimi dolduran bir araç
deli gibi yürür inşallah![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Hepinize ayrı ayrı cok TESEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR COK SAOLUN..ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNSALLAH..
ainen doğrudur kardeşim..ama yine kaldırdım ilanı..arada satayım diyorum vaz geciyorum..cok tesekkür ederim..
Yahu ailemizin fotoğrafçısı FotoCengizsatsan nolucak,ne alıcaksın saçma sapan arabalar düşünüyorsun mis gibi aracın var kullan işte
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
caglarim kazasiz belasiz insallah kardesim cok guzel araban dukkanin orda goruom hergunn foto cekilmeyelimmi bigun
ahmetiiüm eheheh..fotocengiz diyen dillerini yiyem senin ben.doğru dıyosun kanka..
v.i.p saol dostum cok saol..
mitoo bende dıyorum meethot nickli biri var beyaz vti si var ülen ne kadar denk gelmiş bizim burdaki meethotdada sıyah si var dıyodum meğer senmisin kanka valla yaa..ayıpsın kanka cekerız sen işte..cok cok tesekkur ettim kanka..seninde hayırlı olsun cok sevındım güle güle bin kardesım..
renault özel servisim felan olsa parası neyse verir sizden alır podyuma koyardım valla bu aracı okdaarki güzel ve hoş duruyor.allah kaza bela vermesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)