foto lazım melih![]()
eyvallah ama onun arabası ile benım arabam bir değil, benım için yol tutuş çok önemli. Şuan üzerinde fk helezonlar var 3,5-4 cm ama arkayı 3 cm kadar daha düşürmeyi düşünüyorum .Bunu orj amortısor mıllerını kesıp ve sertleştırerek yapabiliyorlar ama benım sana sormaktakı amacım hepimiz burda dostuz ne kadar sağlıklı bı uygulama...![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Yol tutuş felaket güzel. Araba kopmuyo dün eser beyle bayağı zorladıkbiraz trafik canavarı moduna girdik ama ne yapalım
Kolaylı kankama sonsuz teşekkürler. Dün başımıza gelenler pişöiş tavuğun başına gelmezdi allahtan bugün hallettim hepsini badi emre sağolsun kanalın otoparkında yaptı arabayı. Fotoları en kısa zamanda eklicem daha çekmedi daha doğrusu çekemedim. Camdan dolayı canım bayağı sıkkkındı çünkü. En önemlisi araba dehşet pis derecede
Bilo çok iyi düştü. Kafa resmen resmen. Sekince felaket vuruyor ama değdi yemin ederim ayrı bi zevkmişDavlumbaza sürtme dışında sıkıntı yok. Yorum yapan herkese çok teşekkürler. Bu hale gelmesi için baştan sona yardımları olan Kolaylı kankama ve eser abime sonsuz teşekkürler. Tabikide uur ufuk ve çağlar kankalarımıda unutmamak lazım. İlk zamanlarda çok çok yardımcı oldular bana iyiki varsınız dostlar abiler
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
tercih edilmeyen bir sistem kesme biçme sistemi. Herkes zararlı diyor forumlarda bir sürü tartışma çıktı bu konuda ve benim arabamda kesik yay kesik amortisör var hiçbir sıkıntım yok. Yol tutuşum gayet iyi yoldan kopmuyor. Muhteşem süper demiyorum ben sıkıntı yaşamıyorum diyorum sadece![]()
melih yakından takip ediyorum.Maşallah emin adımlarla ilerliyorsun.Çok da güzel oluyor.Kazasız belasız kullan.
Ben karışmam hiçbirşeye yapıyosan araba garajda veriyim anahtarını uğraşamam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)