teşekkür ederim murat sağolasın
serkanım sağolasın
karter benim için önemli olan arabayı daha tanımıyorum şuanki hali jazzdan basıkjazzda atlayarak geçtiğim yerlerden vuruyorum bunla. Biraz alışıyım daha gideri yok yavaş yavaş
eheheheh gelen 2.civic takasıteşekkürler ama satmayı düşnümüyorum böyle az yakan arabayı bulamam bir daha ehehehe
teşekkürler salim çamurluklar iyi olmuş dimi hiç dokunmadık açma falan yapmadıkiçeri aldık lastiği hafiften
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Güzel olmuş güle güle kullan bence basıklık kıvamında olmuş.
Liftteki fotoda sağ arka lastiğinin yönü ters gib geldi bana ama yanlışmıyım??? bide diğer fotolardan birindede sağ ön lastikte ters gib geldi banadikkatimi çektide paylaşayım dedim
![]()
walla melih sen diyodun ya insan giib basmiycam falan , açikçasi daha dip bişi bekliyordum ama sanirim karterin izin vermemiş anladigim kadarı ile. gerçi çamurluk lastik ilişkisi on numara olmuş bundan fazlası biliyosun ömer'in ilgi alanı.. bnce tam kıvam ham kafan rahat olur bu yükseklikle problem yaşamazsin=) aman dikkat et izmit taraflarindan kanina girmesinler=)
çok güzel olmuş maşallah... basıklığı tam kıvamında...![]()
Görkem abi teşekkür ederim. Haklısın yönleri ters lastikleri bizde dün farkettikGidip değiştircem abi
Karter izin vermiyor Salim. Birde altta korumada yok arabayı tanımam lazım. Şuan bile çok vuruyo. E-5 giderken ufak bi kasis olsun feci oluyo kalbime ağrı giriyo sonra
Şimdilik böyle iyi zaman ne gösterir bilinmez
yok ya ben kendi kafama göre bakarım
gitmeeeem
adam tanımış biziyok kanka böyle ideal valla karteri hiç düşünmemiştim ben
abi 1cm daha basık şuan iyice oturdu daha güzel oldu
teşekkür ederim sağolun
sağolasın kardeşim
yorum yapan herkese çok teşekkürler![]()
tam kıvamında olmuş maşallah![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Maaaaaaaaşallah Melih'im![]()
Lastik ölçülerini düşürüp biraz daha basalım kafayı![]()
![]()
![]()
"Geeeeeeeeeeelll gellllllllllllll"![]()
![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
bundan sonraki basıklık liplerle olmalı melih ya da kartere tekerlek taktır![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)