maşallah kzasız belasız
maşallah kzasız belasız
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
çok güzel temiz ve şık bir araba...yakından inceleme fırsatım oldu...güle güle kazasız belasız kullanmak nasip etsin....bol vtec'li günler.....
Hayırlı olsun kazasız belasız binersin inş...
O gece dediğim gibi 160hplik temiz bir vtec gibi gidiyor aracın. Yalandan beygirler yok yani kaputun altında maşallah...
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
kardeşim allah tekrardan kaza bela vermesin..şahane bir arac aldın..+ aşıyıda ben yaptım![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Teşekkürler arkadaşlar...Erol senden Allah razı olsun kardeşim zaten...Özdin abi sana da ayrıca teşekkür ederim tavsiyelere ihtiyacım olacak...
Ahmet walla 158 hp çıktı araba dynoda...iki kaçak var...![]()
kardesım kazasız belasız (fanatık hondacı)
Saolasın kardeşim hepimiz kazasız belasız...Fanatiklik yok olm biz hep söylüyoruz Erolda bende yaw BMW olacaksa m3 olacak...Diğerleri için VTI yeter...![]()
gunay allah hepimize nasıp etsın kardesım ben nese yaparım sızde olursa berbare takılırız ne guzel gozunu seveyım burdada baslamayalım 328 e falan
aman ssenın arabada ıyı cıktı ama stok olmasına ragmen
bana tas atma lafları soyledıgın yerde baslıgı yazanı ayırda yaz o zaman
sana taş falan attıgım yokk..kimseyede atmam atsam direk yazarım o başlıkdada ( vti kelimesini kullananlar diye belirtdim) ama nafile.. neyse burdada tartışmaya gerenk yok
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
sakin arkadaşlar m3 sınıfında VTeC sınıfında başarılı araçlar.Kimi BMW sever kimi honda
![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)