Forget tepeli piston u pek anlayamadım ben araç güzel maşallah
cok ıyı masallah ....
Golf MKVII 1.6 Tdi
maşallahı var aracın kazasız belasız sürüşler orhanım
Maşallah araca.Dabrbelikleri mat siyah yani orj. rengine geri döndürün derim tabi bu sadece bi tavsiyeBide o motor listesinin arasına jsv hava ifltresi gitmemiş derim ama tabi oda zevk meselesi
Forget tepeli piston derken onu anlayamadım.Normal bildiğimiz forged piston mu farklı mı?
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
moruk bizim lastik
nurettin ustayla onur sayesinde tanıştım cok mütevazi ve sevimli cana yakın bi insan artı tecrübesinide es gecmemem lazım burdan sevgi ve saygılarımı sunuyorum ona , aracınızada kocaman bir maşallah ben bir dükanda yapılan işin dostluk ve samimiyet içersinde yapıldığı zman daha güzel olcağına inananlardanım buda o mekanda bolca var aracınızda hiç süpesiz güzel olmuştur . kocaman bir maşallah kazasız belasız sürmeniz dileğiyle ..
evet nurettın usta gercekten cok ıyı bır ınsan ve cok ıyı bır usta sagolsun hıc bır fedakarlıktan kacınmadı elınden gelenı esırgemeden yaptı benım ıcın ve yapmayada devam edıyo bılgısıne tecrubesıne ve ustalıgına sonsuz guvenım vardır onur benımde ıyı arkadasımdır
yorumlar ıcın cok tesekkur ederım
ALDANMA İNSANLARIN SAMİMİYETİNE MENFAATLERİ İÇİN GELİRLER VECDE , ALLAH CENNETİNİ VAAT ETMESEYDİ ONA BİLE ETMEZLERDİ SECDE
Zaten bu kadar profosyonel bir usta olmasaydı;yıllarca Fransa'da,Almanya'da,İngiltere'de bulunmazdı.Nurettin Karaca gerçek bir motor profösörüdür!Bakmayın son yıllarda onun çırağı olan,elini öpen adamlar şimdi büyük usta havalarında dolaşmakta...Ayrıca da insan gibi insandır Nurettin Baba.Bizlere o güzel esnaflığının dışında tüm babalığını da sunmuştur.![]()
Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...
Saxo yu sattın 106 aldın..Orhan..Barı kidem kadame atlaysadın...
Neyse hayırlı günlerde iyi sürüşler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)