yorumlar için herkeze teşekkür ederim aracın ufak bir-iki ayarı kaldı onuda en kısa zamanda işten fırsat bulunca nurettin karaca halledecek son olarak fk angel far in-pro 3D stop ve 306 gtı jant 195-45-15 toyo lastik takılmıştır güncel fotolar ve videolar çok yakında eklenecektir arkadaşlar ilginize sonsuz teşekkürler
ALDANMA İNSANLARIN SAMİMİYETİNE MENFAATLERİ İÇİN GELİRLER VECDE , ALLAH CENNETİNİ VAAT ETMESEYDİ ONA BİLE ETMEZLERDİ SECDE
takmasanız iyiydi ya far stopböyle daha iyi bence.. kazasız belasız maşallah
![]()
yaklaşık 1.5 ay önce bu arkadaştan 2 adet lastik aldım.ilgisine ve alakasından çok memnun olduğumu belirtmek isterim.gayet efendi ve ilgili bi arkadaş.ozamn dan bahsdiyodu yaptıracam diye.hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
benim hakkımdaki bu düşüncelerin için çok teşekkür ederim her zaman elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım insan insana her zaman lazımdır yarında benim sana işim düşer biraz faydam olduysa ne mutlu bana evet ogünde konuşmuştuk bir iki eksik var ufak şeyler onlarıda halledeyim inşallah çok güzel yürüyecek![]()
ALDANMA İNSANLARIN SAMİMİYETİNE MENFAATLERİ İÇİN GELİRLER VECDE , ALLAH CENNETİNİ VAAT ETMESEYDİ ONA BİLE ETMEZLERDİ SECDE
Nurettin abimiz çok iyi insandır..
maviş usta![]()
![]()
Bro,Nurettin Karaca diyince 2 kez oturup düşüneceksin.O, hem adam gibi adam hem de hiç abartmıyorum dünya çapında bir Peugeot ustasıdır!Bilen bilir yiğidim,Fransa Peugeot'nun Türkiye'den çağırdığı TEK ustadır!Yıllarca İngiltere ve Almanya'da bulunmuştur,ustalığı dillere destandır.Bu yaşına gelmiş,hâlen daha istediği kişiye mükemmel ötesi iş yapar...Sen bi dön kardeşim oralardan da,seni başkentte bi ağırlayalım ve Nurettin babamızla tanıştıralım![]()
Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...
ya arkadaşlar bu ustamızı cok mereak ettım fırsatım olsa ınan gelırdım tanısmaya...tam bnm ıstedıgım gıbı bı ustaymış...anlattınıza gore servısten daha ıyı...
İnşallah kardeşim,fırsat bulursan bekleriz...10 değil 11 numaradır![]()
Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...
Yeni resimler eklenmiştir iyi seyirler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)