maşallah oğuz aracın çok güzeldi ama sattıneski pert olanda güzeldi ama nasip kısmet. daha iyilerini bekliyoruz senden
![]()
maşallah oğuz aracın çok güzeldi ama sattıneski pert olanda güzeldi ama nasip kısmet. daha iyilerini bekliyoruz senden
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
abicim 10 numara ya. Arşivimde bi ilk resim yoktu onuda aldım. =)) yeni sahibide inş iyi bakar..
Teşekkürler saolasın
Çok teşekkür ederim çağlar saolasın valla sattık eski pert olan aracın zaten yeri başkaya onun hevesi hala içimde biyerlerde ama dediğin gibi nasip kısmet valla o kadar binecekmişiz demekİnşallahhh daha iyileri hepimizin olur güzel yorumun için çok teşekkür ederim
Hehe teşekkür ederim kardeşim saolasın arşivde resim olmak güzel bi duygu evet inşallah iyi bakar bizden çıktı artık
Oyyy saolasın kardeşimya çok teşekkür ederim sürüngen diye diye napmak lazım diye diye o zaman süründürdünüz bana valla ama dediğin gibi alan hayrını görsün
Yenisini yerlere felan basmıycam artık stock
Güzel yorumun için teşekkürler valla müşteri çıktımı bikere vermek en doğrusu sonradan başına gelmeyen kalmıyor aracın hayırlısı böyleymiş
Teşekkürler saolasın..Hayırrr izmit sanayinde yaptırdık nam değil coiller.
Ne ara aldın , ne ara yaptın ne ara sattın . Oguz masallah baya hızlısın
Yeni aracında hayırlı olsun .![]()
Saolasın teşekkür ederim
Valla c kasa pert oldu eyübüm resmini çektiğin araç tabi sen çektikten sonra çok işlemden geçti sonra zorunlu ayrıldık..bunuda 2 ay içinde yaptım ama müşteri çıktı yıl başında yine gitti saolasın valla o yüzden biraz hızlı oldumGüzel yorumun için çok teşekkür ederim saolasın
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)