gördüğüm en güzel marea. başarılarının devamını dilerim. biraz motora yönelsen iyi olucak gibi![]()
gördüğüm en güzel marea. başarılarının devamını dilerim. biraz motora yönelsen iyi olucak gibi![]()
filtre sesi olarak bayıldığım bi arac gercekten kullanma sansımda oldu gercekten gidişide tatminkar biraz motora ufak işlemlerle cok keyifli olabilir
herkeze cok tesekkür ederim,allah hepimizin araclarına kaza bela vermesin.. cok tesekkürler yorumlarınız icin
Maşallah Çok Sağlam Duruyor Ön Camda Dahil Olmak Üzere Film Yakışacağını Düşünüyorum.
kardeşim benim maşallah on numara olmuş inanmayacaksın ama aynı jantın siyahını beğendim ama 5 bijondu, beyazı vardı aynen bole 4 bıjon olarak arabanın gri olmasından dolayı pek yakıştıramadım ama sana on numara numara olmuş ama biraz daha basılmaya ihtiyacı var lastiklerin ölçüsü ne bu arada tekrar kazasız belasız inşallah hıı bde ofsetıne bayıldım
![]()
maşallah yeni jantlarıyla çok güzel olmuş kazasız belasız günlerde gezmeler yanlız yandaki 2.0 yazısı sanki sırıtmış gibi geldi bana
çok can alıcı duruyo maşallah özledim 20v sesini![]()
yiğitim sagol kardesimcok tskler.
önden basıcamda,spor yay var iste amortisorlerden aldırcam heralde.
205-40-17 taktırdım,ne sürtme var ne bişey,hatta kafayı basınca arkalara takoz koydurup flans'la dısarı bile cıkartmayı düsünüyorum ama arkalar 8 ofset oldugundan yetersiz kalır düsüncesindeyim.![]()
cok tskler. komple film vardı,ön cam haric,filmlede gezdim,fakat kışın arabanın camları akvaryum gibi oldugunda daha temiz gözüküyor. gece aynayı göremezdim,park ederken cam acardım,o sogukta totom donardı falan,böyle huzura erdim
tsk ederim,biz onu beyaz renk kombinasyonuna yardımcı olsun diye yaptık,aynalarıda düsünüyorum beyaz yapmayı puntolardaki gibi
sagolasın abi,gel bi gün al arabayı =)
tşk ederim![]()
Herkese al arabayı diyoda vereceği yok lafta bak bana verecek hala![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Maşallah;maşallah.
Aracın yeni hâli çok daha güzel olmuş.Emeğinize sağlık.![]()
cok şık kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)