http://www.streetfire.net/video/fiat...as_2079994.htm
bu akşam öyle eğlencesine çekilmiş bir video'dur,arkadaşlarımın konuşmalarına aldırış etmezseniz sevinirim![]()
235le giderken dışardan egzos sesini merak ettiğim için çektim![]()
http://www.streetfire.net/video/fiat...as_2079994.htm
bu akşam öyle eğlencesine çekilmiş bir video'dur,arkadaşlarımın konuşmalarına aldırış etmezseniz sevinirim![]()
235le giderken dışardan egzos sesini merak ettiğim için çektim![]()
muhteşem bi ses bence tereddütsüz aracına maşallah daha önce böyle bi marea görmedim şahsen 20v lerin çoğu bitik...
Video açılmıyor?
Maşallah aracına sesi duruşu çok güzel. Bende Bravamı yeni sattım lastik ölçülerin benimle aynı hatta tahminim jant ofsetlerimizde aynı işte tek problem araç düşmüyor bi yerden sonra inşallah çözersin ben uğraşamadan müsteri buldum ve sattımsana hayırlı kazasız sürüşler dilerim.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
masaüstü pc'mde ve minibook'umda denedim,arkadaşlarımada attım,açılıyor herkezde.
çamurluklarımız çok dar,o yüzden inmiyor araba. arabanın istediği ebat en fazla 16" o yüzden yüksek duruyor,bakalım ben amortisörlerden aldırmayı düsünüyorum haftaya falan,bide bu tamponlara lip olmuyor çok biçimsiz altlarıbi karlık yaptırcam bakalım..
adam sokak başında honda pert ediyo,sonunda topluyo çıkıyo,bunların hiçbir tune parçası yok,herşeyi kendimiz yapmamız lazım...
teşekkür ederim bu arada,bulalım sana bi hgt![]()
gökhan maşallah tekrar aracına ızmire geldiğim zaman bi tadına bakalım derim![]()
bu arada tune parçası yok demissin ama brezilyayi araştır derim biraz, marea turbo larla ortak birçok parçan var, hatta 2.4e yükseltebilirsın hacmi de çok basit işlemlerle, 2.4 5 silindir motorla herşeyiniz aynı pcm yok olsa araştırıp eklerdimbende çok severim homurtu canavarını
kazasız belasız kardeşim
![]()
kanka gelcem gelcem diyosun gelmiyosun sendeben motor haricinde bahsetmistim kardeşim,evimin 3 sokak üstünde egetuning performance shop verir orda turbolatırım ama askerlik var benim şubat 21de yolcuyum,ondan gidene kadar görsel bişeyler yapmak istiyorum,askerden sonra yüklenicem bakalım,bi kaan abimiz var hgt turboluyor,o bi cıkartsın görelim,gaza gelirsek askerden sonra satmam yüklenirim
sagolasın bu arada kardesim
gökhan burdanda hayırlayim jantlarıhayırlı uğurlu olsun gayet ilgi çekici bi görüntü oluşturmuş böle,,,basıklık bence ideal aslında ama seni tatmin etmiyosa bilemiyorum,,güzel günlerde kullanman dileğiyle kardeşim ...............
guzel olmus jantlar la gokhan kazasız belasız. ne zamndır gozukmuodun askere gıttın sandım..
video bende de yuklenmedı goremedık ama az cok hayal edebılıorum...
maşallah...
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)