User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
114 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 2010 İbiza Cupra cok yakında...

zafa38
    Misafir
    Teşekkur ederim degerli yorumlarınızdan ötürü... Daha iyileri sizin olsun arkadaslar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel maşaallah.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdıgım bilgileri evt gorebilirsin ama aracı satın alma sürecini hangi arabanın nezaman nasıl uretildigi nasıl sureclerden gectigini sizin gibi sıradan insanlar ogrenemez mesela...
    Konu açınca kendimi bişey sanmakla alakası oldugunu sanmıyorum galiba aldıgım arac size batıyor o yuzden sizde boyle bir kanıya vardınız burdaki tum yorum yazan insanlar oyle bir dusunceye varmadıgına gore... Sizin gibi insanlar zaten heryerde bunun gibi fazlalıklar yapıyor madem seni ilgilendirmiyor konuma yazmayabilirsin ve kirlilik yapmayabilirsin...
    sorma nasıl battı anlatamam

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel maşallah. Güzel bir seçim yapmışsınız,böyle ender hothatchleri görmek güzel Hayırlı olsun.

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdıgım bilgileri evt gorebilirsin ama aracı satın alma sürecini hangi arabanın nezaman nasıl uretildigi nasıl sureclerden gectigini sizin gibi sıradan insanlar ogrenemez mesela...
    Konu açınca kendimi bişey sanmakla alakası oldugunu sanmıyorum galiba aldıgım arac size batıyor o yuzden sizde boyle bir kanıya vardınız burdaki tum yorum yazan insanlar oyle bir dusunceye varmadıgına gore... Sizin gibi insanlar zaten heryerde bunun gibi fazlalıklar yapıyor madem seni ilgilendirmiyor konuma yazmayabilirsin ve kirlilik yapmayabilirsin...
    yanlız bu mesajın hoş olmamış bu foruma yeni üye olduğundan burdaki insanları da tanımıyorsun herkesin kendine göre bi aracı var. bende şahsen ortada araç yokken böyle konu açılmasını doğru bulmuyorum aracın gelir kendin çeker fotolarını koyarsın en doğrusu budur bence

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seat bayisine gittigimiz zaman, ya da bosverin gitmeyi, bir telefon actigimiz zaman bize Ibiza Cupra siparisi gecsek ne zaman teslim alabilecegimizi soylemezler degil mi? Tipimize falan bakarak siradan insan olmadigimizi anlayinca mi bilgi verirler ? Sacmalamissiniz.

Karsindakini tanimadan boyle artistik mesajlara gerek yok.. Sakin ol biraz..

zafa38
    Misafir
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlız bu mesajın hoş olmamış bu foruma yeni üye olduğundan burdaki insanları da tanımıyorsun herkesin kendine göre bi aracı var. bende şahsen ortada araç yokken böyle konu açılmasını doğru bulmuyorum aracın gelir kendin çeker fotolarını koyarsın en doğrusu budur bence
    Sana gore oyle bana gore boyle dogru polemige gerek yok seninkisi sana dogru baskasına yanlıstır..

zafa38
    Misafir
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seat bayisine gittigimiz zaman, ya da bosverin gitmeyi, bir telefon actigimiz zaman bize Ibiza Cupra siparisi gecsek ne zaman teslim alabilecegimizi soylemezler degil mi? Tipimize falan bakarak siradan insan olmadigimizi anlayinca mi bilgi verirler ? Sacmalamissiniz.

Karsindakini tanimadan boyle artistik mesajlara gerek yok.. Sakin ol biraz..

Karsıdakini tanımayla ne alakası var kardeş onu anlamadım? Karsımdaki beni tanımadan amacımı anlamadan neden eleştiriyor onu soyleyin peki?Merak etmeyin o arabayı gunde kaç kişi soruyor gidip bi sorun seat bayisine hatta diger illerdeki seat bayilerine aracı almak istiyorum diyin bakalım tamam getirtelim diceklermi merak ediyorum? Tr de kaç bayi bu aracı getiriyor bana soylermisin? Ayrıyeten basta yazdıgın mesajda insan bi tanısır direk fiyatı nekadar diye sormanıda anlamış değilim hersey para degil... Madem fiyatını merak ediyosun ara sor bakalım seatı bilgi versinler sana...

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı uğurlu olsun, doğru bir seçim yapmışsın zamanında benim de FR alma niyetim vardı şekli falan çok hoşuma gidiyordu fakat değmeyecek bir fiyat vermişlerdi arabaya alamamıştık. Tek kafama takılan nokta FR daki görüntüyü keşke Cupra'sına verselermiş, ön tampon falan çok daha şık FR da, http://www.arabalar.com/image/arabal...der-5500-2.jpg. Ancak öyle şeylere takılmamak lazım, takıldıkça benim içim gidiyor. Umarım kazasız belasız binersin.

Auto emocion

Bu arada yeni okudum geçmiş mesajları da, aracının üretilmemiş olmasını bas bas bağırmak görgüsüzlükten başka birşey değil benim gözümde. Ben öyle anlıyorum veya. Bu arada ben daha geçen hafta servisteyken orda laf lafı açtı konuştuk araç hakkında mevcut bilgilerin hepsini veriyorlar serviste. Kendi aracını pazarlamadıktan sonra nasıl satsın adam?
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

srknzfr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Killah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun, doğru bir seçim yapmışsın zamanında benim de FR alma niyetim vardı şekli falan çok hoşuma gidiyordu fakat değmeyecek bir fiyat vermişlerdi arabaya alamamıştık. Tek kafama takılan nokta FR daki görüntüyü keşke Cupra'sına verselermiş, ön tampon falan çok daha şık FR da, http://www.arabalar.com/image/arabal...der-5500-2.jpg. Ancak öyle şeylere takılmamak lazım, takıldıkça benim içim gidiyor. Umarım kazasız belasız binersin.

Auto emocion

Bu arada yeni okudum geçmiş mesajları da, aracının üretilmemiş olmasını bas bas bağırmak görgüsüzlükten başka birşey değil benim gözümde. Ben öyle anlıyorum veya. Bu arada ben daha geçen hafta servisteyken orda laf lafı açtı konuştuk araç hakkında mevcut bilgilerin hepsini veriyorlar serviste. Kendi aracını pazarlamadıktan sonra nasıl satsın adam?
    vermiş olduğunuz linkteki araç FR değil sport rider modelidir. FR tamponu daha farklıdır.

zafa38
    Misafir
    Alıntı Killah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Auto emocion

Yorumunuz için Tesekkur ederim sagolun varolun...
    Diger konu ile ilgili yorumunuza gelince o sizin gozunuzde oyle benim gozumde farklı bir mesele diger insanların yaptıgıda benim gozumde baska birsey onu burda soylemiyecegim...
    Ayrıyeten verdiğiniz linkteki arac Sport Rider modeli yukarda arkadas zaten gerekli cevabı vermiş fazla bilginiz yok heralde sizinde bu araclar hakkında....

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şu sıradan insanlar kısmını anlamadım hayırdır Bugatti Veyronmu sipariş verdinde haberimiz yok ? Aldığın arabanın 2 katını motoruna harcayan insanlarda var burda ama kimse birbirine böyle laflar etmiyor sen başka forumlarla karıştırma kalkıp sizin gibi sıradan insanlar falan diye ithamlarda bulunmuşsun. Gayet normal birşey söylemiş Faberge arabanın kendi resimi olsaydı demiş bölüm ismi gayet açık ve net Otomobilleriniz. Herkes sipariş verdiği otomobilin internetten resmini koyarsa burası wallpaper bölümüne döner.
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

zafa38
    Misafir
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şu sıradan insanlar kısmını anlamadım hayırdır Bugatti Veyronmu sipariş verdinde haberimiz yok ? Aldığın arabanın 2 katını motoruna harcayan insanlarda var burda ama kimse birbirine böyle laflar etmiyor sen başka forumlarla karıştırma kalkıp sizin gibi sıradan insanlar falan diye ithamlarda bulunmuşsun. Gayet normal birşey söylemiş Faberge arabanın kendi resimi olsaydı demiş bölüm ismi gayet açık ve net Otomobilleriniz. Herkes sipariş verdiği otomobilin internetten resmini koyarsa burası wallpaper bölümüne döner.
    Evt o kısmı anlayamadıgın kesin yazdıgın cevaba bakarsan. Kuru kalabalık diye tabir ettiğimiz insanları kastetmek istemiştim.Sen diyosun bugatti siparişimi verdin vermiş olsam ne yazıcak yani bugatti veren diger insanlardan daha ustum oluyormuş cok yanlış anlamışsın sen dediğimi.
    Neden sizi bukadar rahatsız etti bu konu anlamış değilim herhangi bir yonetici yasak falan demediğine gore sizi gercekten ilgilendirmez ve cevap yazmanıza gerek yok arkadasım ister wallpaper resmini koyarım ister baska resim....

PaSHa-brk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı olsun dostum,Sportingten sonra iyi bi seçim yapmışın
    BMP

zafa38
    Misafir
    Alıntı PaSHa-brk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun dostum,Sportingten sonra iyi bi seçim yapmışın
    Vay berkcigim sendemi burdasın teşekkur ederim sağol degerli yorumun için evt sporting beni cok yormustu umarım bu onun gibi olmaz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.

zafa38
    Misafir
    Alıntı erkan.dinkcier Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Teşekkur ederim kardeşim sağol varol....

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayirli ugurlu olsun abicim, gule gule kullan.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye