Çok güzel olmuş maşaallah.
Çok güzel olmuş maşaallah.
Farların ustunde bosluk yok, cogu cıvıcte kopup gıden sokulen kendı lastıgı var sıyah![]()
Lıp konusunda da gormedıgım ıcın o kelımeyı kullandım. Gorsem tek tek dıye gezmem![]()
Ya aslında bizim zaramız olmaz kardeşimize tam terisne insanın gözünden kaçabilir elbette ama söylemesi bizdenHem bildiğini kardeşine söylemeyen bizde adam değildir
![]()
hayırlı olsun ali senden vtı jantlarını alırken senın rpf01 jantları mutluhanda gordugumde ıcımden aracta beyaz olsa cok şık durur dıe dusunmustum ama uygulamısın cok guzel duruyor kazasız belasız suruşler
Çok güzel görünüyor.Maşallah
mutluhan nerden cıktı yaawwwwalla ali kardesım cok guzel olmus aracın bı ara goruzelım ogun oturup laflayamadık
çok güzel olmuş
aracı ilk piyasaya çıkaran can arkadaşımız arabayı görse tanıyamaz herhalde :=)
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Tşkler arkadaşlar, yazın yeterınce hatta fazlasıyla basık olcak araç. Benım yazın arabamın nasıl oldugunu tanıyanlar bılır.. Ama ben kışın gorsellık adına arabanın altını hasat edebılecek bır yapıya ve zıhnıyete sahıp degılım ne yazıkkı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)