bordoyu biliyorum çok temiz bi araç boyasız diye biliyorum mavi 306 yıda biliorum fb 0306 dı hatta plakasıallah kaza bela vermesin e46 yanıyo
![]()
arkadaslar hepinize tesekkurler tek tek alinti yapip tesekkur etmek isterdim ama onu bilmiyorum beceriksizim bu konuda![]()
eskı 306 cılardan kım kaldı herkes bı yere gecıs yaptı ama sen aslanın pesını bırakmadın maşallah reis![]()
Maşallah hepsi birbirinden güzel arabalar.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
guzel yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar.
bence tanımadığınız bilmediğiniz siteler hakkında kulaktan duyma bilgilerle yorum yapmayın... ben o sitenin mod. larından biriyim, şimdiye kadar kimseyi haksız banladığımızı düşünmüyorum... sitenin yarısının 2. hatta 3. 4. arabası var nasıl bir marka fanatikliği olabilir? mercedesi olanlar da çoktur, japonu olan da benim gibi 2 tane İtalyanı olan da...
marka fanatikligi var sadece diger forumlara gore daha az seviyede var.ben cok gordum diger markalari arabadan saymayanlari adam 320 ci almıs honda pejo begenmez garip garip cumleler kurar.bugun uluslararası pist yarıslalrına katılan suruculer 205 gti ile baslamıslar bu ıse ama kotu araba demıyolar.sizin forumun guzel yanları cok kotu yanıda var .typer muhabbetı ozaman gunceldı onu yazdım cok buyuk bı sorun oldugunu dusunmuyorum acıkcası.kimsenınde yanlıs anlayacagını sanmıyorum burda herkes arabasını sever markası ne olursa olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)