Masallah..
Hacettepe de mi okuyosun?
kazasız belasız masallah jantlart cok yakısmıs . sıyah olsa dahamı karızma olur doye dusundum ama ? : )
Değişiklerden sonra güzel olmuş,jantlar yakışmış..maşallah
aracindaki değişiklikleri takip edeceğim maşallah kazasız belasız. yanlız jantlarin etrafindaki kırmızı şeritten kurtulsan daha şık olmaz mi?
saygılar..
----
Benim kendi jantlarım siyahlıydı ben koyu jantı hiç sevmiyorum eski arabamda kullandım bide soğudumtabi gene zevk meseleside ben kopkoyu arabaları pek sevemiyorum
----
Jantlarımıda özellikle beyaz arıyordum. Etrafındaki şeritte benim çok hoşuma gidiyor açıkcası. 2 aydır kafana yatan bir model arıyordumAklımda gri yada beyaz etrafı kırmızı jant vardı bunu görünce hemen siparişini verdim aldım.
Teşekkür ediyorum hepinize
----
Bundan sonra dışta yapacak bişeyim yok zaten ancak motora birazCIK daha müdahalelerim olabilir. Fındık turbomu ceviz turboya çevirebilirim mesela![]()
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
maşallah cok guzel olmus aracınız kazasız belasız
BU arada on farların bi kısmı karartılmıs komple karartılsa daha iyi olurdu gibime geldi Tabi zevk meselesimaşallah jantlar gayet guzel
![]()
Farların tamamını karartmayı düşündümde ancak kapkarada olmak istemedim açıkcasıilerde belki onuda yaparım .
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
egzos manyak olmuş, bravo daki en sevdigim sey ön konsoldaki carbon gorunumlu kaplama,
aracı iyi hazırlamışsın yakından görmek isterim organizasyonlarda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)