Güzel araba güzel anlatım maşallah
bu jantlar yerine 16 inc spoon jant olsa daha güzel olur düşüncesindeyim ama hepsi ayrı zevk tabi..![]()
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Çok teşekkürler arkadaşlar hepinize beğenmenize sevindim
Ramo seninkilerin yanında idare eder işte
16 Spoon da varbelki değiştiririm belli olmaz ama bunlar benim için nokta atışı, çok seviyorum
--------------------------
Bu arada momo vites topuzu yerine VTI vites topuzu takılalı çok olduDaha birçok extra alındı ama takılmadı, belki takılacak belli değil, ama takılırsa bi mapper a ihtiyacım olacak
![]()
O hâlde son yapılan uygulamalarla beraber birkaç foto bekliyorum desem..![]()
maşallah çok güzel görünüyor honda-tech'tede görmüştüm resimlerini güzel araba kazasız belasız sürüşler...
ilk sayfada sondan 3. resim şubu arada kazasız belasız.
http://img715.imageshack.us/img715/2964/124l.jpg
Gokhan abi dikkatli ve kontrollu modifiye anlaısını cokseviyorum .. arabanın sağlığını dusunerek ve nokta atısları yaparak harika sonuclar elde ediyorsun .. zevkle takip ediorum .. Kazasız belasız agız tadıyla bin inşallah![]()
slm oncelıkle aracın namını bılıyoruz fazla soze gerek yok.kardes bo sorum olcak d2 colıoverlarla ılgılı aynı kasadan bendede var d2 colıover aldım ama arka takımın ayarını yapamadık yukseklık alcaklık yarında sıkıntı yasıyoruz onlerdekı gıbı cevırmelı degıl bılıyosun arkalar ve yay bosda kaldı arkaların.bununla ılgılı yardmcı olabılrımısın pm atarmısın.tesekurrler
çok tatlı duruyor..maşallah.
Maşallah araç çok güzel ama bu resimler bu araca yakışmamış daha detaylı güzel resim istiyoruz arabanın hakkı o![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Masallah, Arka kare plakalıklı Bagaj kapagından bende istiyorum ufak ama byük ayrıntıAllah kaza bela göstermesin. Son fotolarda cok iyi duruyor..
bu arabanın cam filim rengi tr de tekmaşallah
Dr.ECU
Maşallah cok güzel yaa benm ies i almadan cok aradım bundan 2004 2renk torpido sunroof flan ama bulamamıstım Allah kaza bela vermesin tadında cok güzel olmus
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)