devilboy Nickli Üyeden Alıntı bahri buldum tamponu kargoya verdiler bugün dedenin oraya gelir yarın ????? hani alperen 2874574175761477 gün geçti yürüyerekmi getiriyorlar tamponu bursadan sana dedim vts değilmiş diye olm
AstraGSI Nickli Üyeden Alıntı Aracın orjınal rengı beyaz. Evet dedıgım gıbı orjınal jantlar ve orjınal rengı olan beyaza boyatacam. Yanı dısı tamamen orjınal olcak İşte O Zaman Tam Kendisi Olur Bekliyoruz
efe_ Nickli Üyeden Alıntı Maşallah kazasız belasız inş. bu aracı Samsun'danmı aldıınız acaba ??? samsundada vardı bole cıft renk bı gsi ona benzettın dımı bende ılk o sandım.. maşallah araca kazasız belasız..
matthardy Nickli Üyeden Alıntı abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun
RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı İşte O Zaman Tam Kendisi Olur Bekliyoruz bakalım hayırlısı Tuning055 Nickli Üyeden Alıntı samsundada vardı bole cıft renk bı gsi ona benzettın dımı bende ılk o sandım.. maşallah araca kazasız belasız.. tşk ler kardes amin cümlemize. yok bu araç benden önce kayserideydi. bi kaç tane daha çift renk gsi var belki onlarla karıstırmıs olabilirsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları