spoon spoiler yakışmış walla ömer spoon spoilerle detaylı foto istiyoruz![]()
spoon cok yakısmıs![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Maşallah
vilayet-kandıra arası ne gidiyor be.
Çok tşk.ler
Saol kardeşim.Ne zaman gördün tek miydim napıyordum?Dışardan çok merak ediyorum kendimi
Tşk.ler kanka
Saolasın
Her zaman başımızın üstünde yeriniz var tşk.ler
Eywallah kardeşim AŞIKIM AŞIK
Saolasın bebeğim benim .Taktım ama bi daha sökülmez walla çok fena silikonladım uçmasın diye![]()
Allah razı olsun çok tşk.ler
Kardeşim Allah razı olsun sizin beğenilerinizle buralara kadar geldik
Bende seni arıyorum kanka orda bakındım dükkanın oralara en son arabanın oraya gidiyim dedim bi baktım arabanın yanındasın
![]()
Ellerine sağlık kardeşim benim.
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Yakında çok farklı işlerle geliyorum haberiniz olsunPlan projem komple değişti.
Yüce Allah'ım kalbime göre veriyor Allah cümlemizden razı olsun değer bilen arkadaşlarımızdan dostlarımızdan
2 araç hazırlayabilirim birine bugün başlıyorum diğerine başladım 1 hafta önceden
Bugün diğerine başlıcam inşallah eğer öyle olursa çok farklı planlarım var Tr'nin en temiz araçlarından birini çok güzel hazırlıcam inşallah![]()
Hakkımızda hayırlı olsun Allah kalbi yüreği temiz olan tüm arkadaşlarımıza çok daha güzel işler nasip etsin
Siz biraz üzülebilirsiniz olucak duruma ama emin olun çok daha güzel işler nasip olucak inşallah
Allah razı olsun kardeşimÇok farklı planlarım var artık bi telefon geldi şimdi can ciğer kardeşimden
![]()
Ömer tam arkadan fotolarını istiyoruz![]()
Allah razı olsun tşk.lerSözlümün memleketi Antalya bakarsınız yazın kalkar gelirim
Ayıp olmuyor mu gardaş?![]()
![]()
Kanka walla değişik planlarım var yetişemezsin sanırımALlah daha iyileirni size nasip etsin
Arkadaş dün diyorki kanka sok bunu garaja kalsın alalım bi araç sana onla takıl 3 4 sene sora çıkartırsın bunu diyor
İmkanım olsa ne PE 411 plaka 106'tımı satardım nede bu aracı satardım yemin ederim!
Allah razı olsun![]()
Arabaya bakmaktan sana bakamadım kusura kalma![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
aynı soruyu sordum bende si satılıyo mu duruyo musi duruyo 2 araba mı aldın aldıysan markaları ne falan fişman baskın yaptırtma bize
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)