bu arabaya herşey yakışıyor aksi bir görüşüm olmıycak sanırsam hiçbi zaman![]()
![]()
jantlar hayırlı olsun bu arada
tamamdır Emre'yle konuştum ben geliyoruz akşama![]()
Tek Kelime ile Harika oldu tekrardan kocaman MAŞŞALLAH kazasız belasız jantlar süper olmuş gerçekten![]()
Eywallah kardeşim Alah razı olsunBiz herşeye açığız beğenen beğenmeyen farketmez tabiki zevk renktir yada kötü olmuştur anlayışla karşılarım hak veririm sadece emeğe saygı duyulsun ve bu işler Photoshopta yapılmıyor bu bilisin yeter
Allah razı olsun kardeşim
Puahsjdhakdhasda dalşçdkals![]()
![]()
![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
[QUOTE=Cihan Çizmeci;1312379]Eywallah kardeşim Alah razı olsunBiz herşeye açığız beğenen beğenmeyen farketmez tabiki zevk renktir yada kötü olmuştur anlayışla karşılarım hak veririm sadece emeğe saygı duyulsun ve bu işler Photoshopta yapılmıyor bu bilisin yeter
![]()
Allah sizden razı olsun kardeşim ne demek başımız gözümüz üstüne her zaman kardeşim kapımız açık buyrun gelin evimizinde kapısı her zaman açık sizin gibi kardeşlerimiz için
Dönmeniz gerekti hava kötüydü saat geçti bunlar yüzünden tam içime sinerek ağırlayamadık sizi kusurumuz olduysa kusura bakmayın kardeşim herşey için sizde saolun![]()
Çok tşk.ler kardeşim Allah razı olsun beğenmenize sevindim
Saolun çok tşk.ler arka plakamın üstünde var![]()
Kanka Emre aradı şimdi sanırım sorun çıktı gelme işinizde ama her zaman başımızın üstünde yeriniz var buyrun gelin
Allah razı olsun saolasın güzel düşüncelerin için kardeşim![]()
Allah daha iyilerini size nasip etsin inşallah
Tşk.ler komşum![]()
Maşallah çok güzel...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)