Aynen kardeşim,en kısa zamanda yenileri ekleyelim 2 çıtırı yanyana![]()
Aynen kardeşim,en kısa zamanda yenileri ekleyelim 2 çıtırı yanyana![]()
Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...
ERS,ben de mi İman Power olarak draglara götürseydim ZT106'yı?Birçoğunu üzerdim sanırımStock katagorisi açsalardı eğer,çok canlar yakardık ama
![]()
Götürmeye gerek yok orti Ankara'da düzenleyelim bir orginazasyon olmazmı bı konuşmak lazım ne dersin
Valla olabilir aslında,bağlantılarımızı drag organizasyonunda mı kullansak ki acaba?
Bıraktım o isleri airbrush I'sine gircem
projelerim var![]()
Kankacım sen birde panoranın kapalı otoparkında çek fotoları, kaput kendi göstermiyor burda![]()
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Ne gerek panoranin otoparkinda resim cekmeye ALLAH askina . Sallan umit koy'e sIka sIka git haci yoktu bizim yasadigimiz lanet yerde oyle yollar![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Balkonda bi sigara icimi zamaninda en az 20 farkli arabanin cuflama sesini duydugumu soylesem inanir misin ? Araclarin %60'i turbo desem inanir misin ? Ama herseye ragmen maximum 1km tapa gaz gidebilirsin desem inanir misin
Yani altinda Ferrari olmus faydasi yok , gaz-la-ya-mi-yor-sun! Kirmizi isikta dururken arabadan inemezsin bile boyle b*ktan bisey .. kurallari cok kati .. Ama ehliyeti 30 dakikada aliyosun tam 5 dktoplam islemler yani ..
Araba surmeyi biliyor musun digen yok. cok basit 6. soruyu kendi ana dilinde pc de cevaplayarak aliyorsun![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Ben turboya turbo demem,turbonun zevkine ibreyi indirerek bakamadıktan sonraBu nasıl bi sistemmiş bro...
Bu aracı aldığımız ilk günden beri inanılmaz bir emek harcayarak böylesi muazzam bir güzelliğe kavuşturan Alp kardeşimi kutluyorum.Değil Ankara'nın,Türkiye'nin en temiz ve de en zevk dolu 106'sıdır ZT106...
Maaşallah![]()
Sağolasın kardeşim benim,senin yardımlarınla bu noktaya geldi ZT106![]()
far stop harici araç güzel maşallah
YUSUF kardeşim,stoplarda zevkler farklı olabilir ama Morette'ye laf yokHele bir de orjinalse
Şaka bi yana teşekkürler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)