masallah cok güzel
Gerçekten maşallahı var.
Sade abartıya gidilmeden güzelleşmiş tek beğenmediğim stoplar oldu ama çok güzel stop dışında kazasız belasız sürüşler![]()
maşallah çok güzell, kazasız belasız cezasız...jantların fiyatı nedir acaba.. ?
Dr.Ecu AntaLya
Kud106,-ER-,onursoytam...Çok teşekkür ederim ve hepimize kazasız belasız inşallah.Stopları değiştirmeyi düşünmüyorum,çünkü çok seviyorum ledli stobuJantların orjinal fiyatı da 525 Sterlin'dir sitesinde...
Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...
chucky bitirdi olayı![]()
maşallahg aracınıza çok hoş gerçekten. kazasız belasız
JDM VTİ ve elpadre,çok teşekkürler.Evet Chucky vazgeçilmez Rallye pilotumuz![]()
Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...
Jantlar, folyo kaplamalar,sis kapakları, farlar ve stoplar dışında çok güzel maşallah...
ALLAH kaza bela vermesin...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
kanka maaşallah.....Ankaranın stock en cigerli 106 sı......jantlar farlar duruş harika.....ben arabasına bu kadar deger veren heralde baska insan tanımadım....boyasız bu kadar güzel duranınıda görmedim daha.....herseyiyle benim gözümde 10 numara olan bir araba.....3m carbonlarda ayrı bir hava katmış....tekrardan maaşallah nazarlardan gözlerden uzak olur inşallah......106 sı güzel insanlıgı arabasından daha güzel kardeşim kazasız belasız kullan inşallah....
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
kanka şu yaptırdığın APP leride takta tam olsun![]()
ALDANMA İNSANLARIN SAMİMİYETİNE MENFAATLERİ İÇİN GELİRLER VECDE , ALLAH CENNETİNİ VAAT ETMESEYDİ ONA BİLE ETMEZLERDİ SECDE
kazasız belasız günlere keşke farlar orj kalsaymış birde kaputta mat siyah kaplama var sanırsam bu 2sinin orjinale çevirirsen araç daha güzel durur bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)