aracım 92 model 1,7 motor. bir ay önce ilk sahibinden zorla satın aldımŞimdilik biniyorum. İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
aracım 92 model 1,7 motor. bir ay önce ilk sahibinden zorla satın aldımŞimdilik biniyorum. İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
92 model 11 binde hay maşallahh harbiden unutmuslar bu arabayı biyerlerde yıllar sonra hatırlamıslarkazasız belasız nazarsız kullanmanızı dilerimmm...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
ayhan kardeşim bunu bi ara getir yaa hayırlı olsun haberimiz olmadı maşallah allah nazarlardan saklasın. bu aracın esnemesi süspansiyonu beni hasta ediiyor eski 302 otobüsler gibi aynı kafa sallar.. kazasız belasız çok temiz..![]()
Maşallah,sizde uzun yıllar kazasız,belasız kullanabilirsiniz inşallah..Tamamen stock kalır umarım,Ama güzel bir cilayla çok daha hoş görünür..
Not:Arayınca böyle temiz ve düşük km'li araçlar bulunuyor,eski komsularımdan birinin 95 E36 Compact'ı daha gecen sene 10.000 bakıma girdi![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
KOCA KOCA maşallah ALLAH kaza bela vermesin inşallah . . .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
maaşallah araç çok güzel dıştan guzel bir pasta cila ile daha diri durur birde ön tampon altında bir parça sarkmış oda halledilse güzel olur
aracın özel bir hikayesi varmıymış niye saklamış eski sahibi ?
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
hay maşallah,kazasız belasız binin
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
vayyy maşallah..bendede sene 2003 orjinal mi orjinal son kasa çıkan 96 model concorde vardı deri koltuklu filan uçak gibi arabaydı![]()
kapı kollarının jelatini bile duruyor, normalde araç teslim edilirken gösterge, kapı kolları vs jelatinleri sökerler. Özel olarak sökülmemiş sanırım. Nazar değmesin.
916 V6 Turbo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)