gerçekten çok güzel bir araç oturduğum yerdede aynı renk var çok can alıcı özellikle sesi bitiriyor herşeyi.maşallah kazasız belasız..
gerçekten çok güzel bir araç oturduğum yerdede aynı renk var çok can alıcı özellikle sesi bitiriyor herşeyi.maşallah kazasız belasız..
maaşallah allah kaza bela vermesin
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
1 lira iyimiştekrardan allah kaza bela göstermesin.
Maaşallah.Kazasız belasız kullanın yalnız muhtemelen Benzin dağıtıcınız ömrünü yitirmiş.Normal şartlarda 1 lira yakmaz...
R-Turbo
masallah ne varsa eskilerde var.
gule gule kullan dostum ben arac alırken son dakkada focus'u secmistim. cok nokta enjeksiyon varsa tak bi teleflex ya da brc lpg buyuk memeli olandan canavar gibi devam et, 0.5-0.6 lira sehir icinde yakalarsın.
kazasız belasız iyi gunlerde kullan.
bu arada yedikuledeki arac oradaki kurdele fabrikasının sahiplerinden birinindi, bi tane de 850csi var. bu o degil gibime geldi.
Cok guzel maşallah ama o jantları hemen değiştirirdim ben olsam o kasanın amg jantlarını bulup takarsan cok daha guzel durur.
Maşallah,Güle güle kullanın benimde çocukluğumdan beri çok sevdiğim bir MB..İki önerim olacak;birincisi sislerin camlarını sarı yapabilirsiniz ikincisi de jantların göbeğini açık altın sarısı yapabilirsiniz..
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
herkese çok teşekkürler jantlar benimde o kadar içime sinmedi en yakın zamanda değiştiricem yine ofsetli bir model düşünüyorum.
Araç normalde 15-16lt yakıyor şehir içi o zaman hesabını sen yap.
Ayrıca kızmana gerek yok80 küsür model olan bir k-jet motorun dağıtıcısının bozulmasından daha normal birşey olamaz
Ortak bir sorundur bu.Sana tavsiyem eğer uzun yıllar bineceksen megasquirt tarzı standalone bir beyin ile elektronik enjeksiyona dönmendir.
R-Turbo
Yıldız yaa,ötesi yok!Maaşallah dostum,süper seçim olmuş...Jantlar falan herşey zevkine kalmış ama ne yaparsan yap gerçekten mükemmel duruyor![]()
Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...
masallah cok guzel bu kasalar ıcın hep beyın arızası verıyor dıyorlar dogrumudur.bıde oldu allah gostermesın motor falan yapılcak olsa parca falan ne durumda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)