güzelmıs maasallah.
güzelmıs maasallah.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
hayırlı olsun eren abi maşallah kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
erenim hayırlı olsun yeni alet..kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah..resimlerden sonra canım mantı çekti bu arada..hazır sezon açılmışken)
çok şık çok severim bu kasaları..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
kardeşim hayırlı olsun bizim selimin arabasıydı corsayla senlemı takasa gırdı..maşşallah düzgün araba aldın güzelde yürüyor cok şaşırttı beni bu araba..
masallah cok guzel cok temız kız gbı renaultun en sevdıgım araclarından bırı 6 7 yaslarındayken hep hayalımdı ama bı kazasını gordum korktum alamadm o sebepten ,,,kesınlıkle super gorunuyor kazasız belasız ıns![]()
Rölanti ve kulak sorunu benimde kulağıma geldi hakkımızda hayırlısıRs kullanma şansım oldu.1 değil 1.5 gömlek üstün rsi dan.
CAI ile şu an filtre farın tam arkasında iyice yaz gelince sis arkasına taşırız6100 kesici.chip aklımda ama şu sıra fazla açıldım.Headers olayını araştırdım ancak 4-2-1 ile orj arasında kayda değer bir fark olmayacağına dair söylenlemler beklemeye aldı beni:S Bende 51 düz boruyu yeniledim bugün son susturucu ile birlikte.
İyi dileklerin için gerçekten çok teşekkürler.İnşallah bu temizlikte korumayı başarabilriz![]()
1999 model stock 1.6 16V ciddi anlamda tertemiz bir motor şanzıman ve boyasız kaportası olan bir arkın araba ile denedik(130 bin kmde) RSI her viteste ayırıyor kendini.He tabi pilotaj 1.6ya filtre egzos vs şartlara göre tekrar başka araçlarlada denenebilir sorun yokBen hırslı ay beni geçti vs diyen bir adam değilim
ruhsatta yazan 960 kg.Kantara çıkarmadım açıkçası arabayı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)