maşallah çok güzel bir 106
Allah kazasız belasız yolculuklar versin Haluk abi. Güncel resimler baya hoş :P
maşallah süper
Saolasınparlament mavi diye geciyo ısıgın durumuna göre siyaha donusebliyo normalde koyu laci diyeblrz
![]()
MasALLAH otomobilin gercekten cok guzel diri ve sIkI duruyor .. Lacivert rengi hic sevmiyorum 106'da ama gercekten hayran kalmamak elde degil.. Abartmiyorum hakkini vermek lazim gunumuzde boyle diri araba cidden hos .. Neden laguna eki orta bosluga dayadigina bir anlam veremedim kastirilmis bicimde cok abes geldi gozume .. dumduz cizgi halinde olsa daha iyi olmazmiydi sence , resimde ki gibi ;
Sahibinden.com'da " Son nokta " adli baslik altinda satilik ilani olan arac sanirim degil mi?
Tamam harika dedikte o fiyat dudak ucuklatir
MasALLAH tekrar kardes ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Maaşallah, Allah Kaza Bela Vermesin, güzel görünüyor..![]()
Ön farları karartırsanız daha güzel olacaktır![]()
Öncelikle cok tesekkur ediyorum,bende her gecen gun biraz daha sevmeye devam ediyorum cok sukurlaguna lipi olayında haklısın ama lipi 2.el aldım bi arkadastan ve haşat bicimdeydi resmen kesip biçip baya bi ugrasarak ancak bu hale getirebildik,su an söktüm zaten benim basıklık oranıyla cok kullanıslı olmadı ama yine yeni bi lip bulup takablirim goruntuyu seviyorum cunku
bu sefer senin ki gibi bi goruntu yakalamaya calışıcam..ilanı da kaldırdım zaten satma amacında değilim o fiyatları da ilginc geleblir belki ama 4-5 ay öncesine kadar 3-4 ayrı kişiden gordum izmir içinde hem de tanıdıgım insanlardı satmak istemediğim için daha da arttırdım rakamı sen dusun artık
boyle mutluyuz kalsın bende gercek muzelik olsun
cok tesekkurler,cumlemize kazasız belasız..
Tesekkurler,seviyoruzz
cok saol,cumlemize kazasız belasız insallah
tesekkurlersu anda karartılmış biçimde zaten
![]()
maşallah çok temiz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)