maşallah kanka canlı canlı da gördüm herşey 10 duruyo. Allah kaza bela vermesin. ben olsam tekrar sölüyorum satmazdım bu güzellik abidesini![]()
maşallah kanka canlı canlı da gördüm herşey 10 duruyo. Allah kaza bela vermesin. ben olsam tekrar sölüyorum satmazdım bu güzellik abidesini![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Saolasın.. Teşekkürler![]()
Ama şart değil bence değişir vs diyorumda ben baya beğeniyorum görüntüsünü, bilmiyorumHerkesin zevki farklı tabi.. Kendim haz duyacağım şekilde araba yapıyorum zaten.. Kimi 14 inç tak diyo jant roll yaparken örneğin.. 1-2 boy hızlanmak için görüntü bozamam şahsen
Başkası için araba yapmıyorum tabi ama düşüncelerde önemli.. Logolu daha alışıla gelmiş gibi gelio..Düşüncelerin hepsi için teşekkürler.. Yakında Sefa'ya kaput için diye kampanya başlıcak haberiniz olur zaten
Birde öyle deniyelim.. Bi hafta logoluyu takarım tamponla beraber bir hafta logosuzu herkesin gönlü olsun
![]()
Beyaz olsun 106 olsun bnm olsun kanka.süper style. Kazasız belasız.bu arada canım acayip top power çekti![]()
sefa abıcım oncelıkle kocaman bır masallah en dogru kararı verdın yenı degısıklıkler yapıp bınmeye devam etmekle cunku bı esı daha zor bulunur =) verdıgın emeklerının tumunun karsılıgını fazlasıyla almıssın abcm zaten yoruma gerek duymadım o sebeple kazasız belasız bınmen dılegıyle![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Saol kankaSatmıcam artık vazgeçtim zaten..
Buarada imza ne lan öyle ahahahah
bizim uğur mavi clio yu ( TE baby ) sattıvts aldı. bitane kız arkadaşıyla arasında geçen konuşma kanka ahahahah koptum yaa direk imza yaptım
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
maşallh allah kaza bela vermsn guzel çok guzel duruo=)
çaglar snde ne yollask imza ypıosn moruksaxo?
arabadamı ?
![]()
Atarız da jantlara daha çok var abim..
Saolasın abim seni bulucam bende o paralara bulamam önümü göremem
Kardeşim benim saolasın..Yapıcaz bakalım neye niyet neye kısmet.. Herkes bıktırdı sattırmadı ne biliyim
![]()
Ahahah Muhabbet bomba olmuş hakkaten
Saolasın uğur.. Çağlar a bişi dersen böyle olur tabi![]()
Sanada hayırlı uğurlu olsun saxoKAzasız belasız günlerde kullan..
saolasn=) hepmize kazasız belasz surusler inş=)
Maşalllahhh +10000
Golf MKVII 1.6 Tdi
Sefa maşallah. Orjinal kaput alman için 10 lira vereyim. İlk olurum sorun değil.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Sefa seni görmek çok mutlu etti beni![]()
Milleti içinde söylenmez ama şu arabaya yaptırdığın kuaförün parasını getir istersen kira günüm yaklaşıyor ( gülücük atamıyorum pc den dolayı ama gülüyorum )
Maşallah aslan yakışıklı olmuş emeğine sağlık kardeşim .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)