ıns butun ugraslarınıza deger bır ıs cıkar ortaya ve kazasız belasız sorunsuz bınersınız =)
Hee anahtarıda ilk ben gösterdim bak bu anahtar diye. Turbo vtec uygulamasında ne varmış onu anlamadım buzlu bademmi var turbo vtec motorunda.![]()
Kankacan wiseco kutulu piston alıyorsun içine adam yazmış honlama yapılacak ölçü XX.XX25 diye ısındığındaki şişme toleransına kadar yazıyor.
yani 81.5025 honlanacak silindirler. hepsi yazıyor içinden çıkan kağıtlarda falan. Hem fenamı alternatif bir servis olur elimizde öyle aynı anda 8 araba yapmaya çalışmıyorlar ben bıraktım arabamı bak akşama motor dağıtıldı. Bırak ustayı mustayıda adam gibi çıksın onu dile camel toe.
walla kusura bakma ılk defa o sekıl bı makıne yapacak adama yaptırmam. basınc yeyınce umarım ah ulan demezsın
Adam akşam üstü telefon açtı bana malzemelerin strokları aynı sen buna egzantrik aldınmı subapların açma kapama zamanını değiştirmiyormusun egzantrik alsan daha iyi dedi. Dedim abi egzantrikleride var liftleri biraz daha yüksek. Ok dedi düşün işte.
Usta ile görüştüm
Grank sıfır ölçü çıktı.
Kompressyon segmanları sağlam çıktı
Yağ segmanlarımız çürümüş.
Silindirlerde ovalleşme yok çizik bozuk bi durum yok.
1 takım subap takımı alacağız. Gaydlar termiz yağ jetleri temiz.
Subap neden istedi rektifiyeci öğrenemedim gidip soracağız.
gomlek aldınmı yavru su dadron cınsınden![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)