tunç cidden maşallah, arabamız zaten güzel. fotolardada aynen süper çıkmış. timunun elinde sağılık. techturkey adana fotoğraf müdürüilk görenlerden biri bendim jantları
![]()
tunç cidden maşallah, arabamız zaten güzel. fotolardada aynen süper çıkmış. timunun elinde sağılık. techturkey adana fotoğraf müdürüilk görenlerden biri bendim jantları
![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
yankee like that baby![]()
tunch maşalla kardeşim çoook yakışmış jantlar Allah kaza bela ceza vermesin işalla
tymu bey ışığınız bol olsun efenimkardeşim eline saglık fotolar süper
![]()
kardesım m tamponu falan ok gıbı olmus...makına sıyah gıbı...ama motorsport jantı daha gusel olurdu kanımca..kazasız belasız cezasız bın kardesım...
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
saolasin kemalcanmotorsportundan tut bbs e keskine kadar hepsini dusundum baktim arastirdim ama en mantiklisi bunlar oldu,replica 10-12 yillik kaynakli jantlara garip fiyatlar isteniyor bana gore degmez o yuzden motorsport yok ustunde
18 takmak istemedigim icinde bbs replicasi falan filan yerine bunlari uygun gordum
tesekkur ettim abi
m contour olsaydi dusunmeden m kapi citalari yapardimfazla kalin duruyolar bence yinede tesekkurler yorumun icin
saolasin kankiiiie21in fotolarini artik beklemeye baslayalim mi?
yok hayir broadway bu cift cam otomatik merkezi kilit filan var![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
hayırlı olsun jantlar on numara olmus fotolar desen diyecek bişeyim yok tymu'm BEBEGIMINellerıne saglık bıde bufur ve anfı taktıkmı dahada guzel olucak kanımca
)))
allah kaza bela vermesin çok şık duruyor direksiyon aslında ayarlayabilirseniz davul direksiyon 10 numara durur diye düşünüyorum
silah yazıcagıma siyah yazmısım neyin kafasını yasıom anlamadım kı...![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
valla bekliyorum senden haber
tesekkur ederimkullanimi keyifli bi arac
tesekkurler kirvemama yinede yaza merso kardesligi yapiyoruz e ve c ile cesmede bosa cirpinma
orjinalini cikarmak istemiyorum ama yinede tesekkurler
antalyada harman dali oynuyon galiba![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)