App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Kanka geçen hafta çıkmadım ondan önceki hafta çıktım. Sende KEV cupra ile yardırıyordun doğru ben kavacığa doğru bi sıkıp geldim hatta Tolga'da (KTM) 320D falan vardı onla denemiştim. bi tane corsa gsi vardı onlada denemiştim. Şimdi hatırladım. ama 206 gti falan yoktu. ne olduki bişiymi oldu haberimiz yok moruk ?![]()
Valla sağlıklı bir gsi dı denediğim stocktu 1 ile 2 boy arasında geçti beni. arabamda sadece son susturucu vardı. kat üzerindeydi vede egzosumda kaçaklar vardı. Kat iptal ettim, patlak çatlaklar yapıldı ama boru genişletme falan yapmadım o halinden şu haline biraz daha iyileşti arabam hani yine denesek desem geçemem ama ya yanında giderim tahminimce yada kapısında falan kalırım diye düşünüyorum ama evdeki matematik roll'de tutmuyor o ayrı konu![]()
maşallah cok guzel oluyor...
bi ust kasanın stopları takılsa cok daha güzel olur.![]()
masallah tekrardan kardesim bence de müsait bi zamanda stoplara el at, egzostta hayırlı olsun polissiz..![]()
egzozda güzel durmuş maşallah![]()
Teşekkürler kardeşim.
Bizim arka süspansiyon bağımsız değil ya ortada 2 teker arası parça çubuk var onun yüzünden egzos borusu dolanarak geliyor egzosu düz yapıncada boru çok köşeli oluyor. egzoscu gereksiz yere köşe yapmayalım boruyu sıkıştırır dedi arabayı. bende o şekilde eğik bıraktırdım. Şimdi arabanın altı göründüğü için böyle duruyor. arkadan bakınca çok batmıyor göze![]()
görkem,maşallah çok güzel duruyo,ya orjinal jantı yada scenic privilege den başkası traş
kanka Allah kaza bela vermesin ama yengede alısır sen bas bunu sok yerin dibineyüksek clio istemioruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)