Allah kaza bela vermesin maşallah cok hoş.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
maşallah, güle güle kullan.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
8. sayfaya düşmüş konumdan 1. sayfaya diriliş fotoları
turtle orginal wax ve Meg 21 manyağı olduktan sonrası
Tel çekimi çok blli olmuyor ama
![]()
daha nasıl belli olsun abi cam gibi maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Yaw bu araba focustan sonra parlamıyor gibi geliyor bana renktenmi??? yoksa yaptıklarımdanmı??? abartısız her hafta sonu 1 kat turtle orginal wax, Meg 21, 3M katı wax atıyordum focusa hergünde hızlı cila yapıyordum. şimdi clioyada 85,105,21 ve turtle wax attımda ve yine hergün hızlı cila yapıyorum ama istediğim parlaklık olmadı. boya kalite farkından herhalde![]()
arabayı aldığımda gri-mor gibiydi rengi zaten tarığın yeni aldığı corsa gibi fırça çizikleri doluydu bizim şirketin temizlik bölümünde bizim 09 RE die tabir ettiğimiz full estetik uygulama yapıldı. araç yüzeyindeki lekeler ziftlerin alınması, jant ve çamurluk içi temizlikleri, kil uygulama ihtiyaç duyulan yerlere lokal Meg 40 (çok ağır çizikler yoktu ama 2-3 yerde gerekti), sonrasında tüm araca 85, sonra 105 işlem sonlandırmasıda 21 ile oldu. iç koltuklar tamamen söküldü, taban tavan iç bakalitlerin genel temizleyici ile temizlenmesi, koltukların vakumlanması falan yapıldı, bagaj içi temizliği yapıldı. sonra ben onun üzerine bende kendim önce turtle wax, sonra 21 yaptım ve yarın bi daha 21 geçmeyi düşünüyorum mesela![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)