Saol tarık teşekkürler 1 reklamcı 1 de resmen bu fotoğrafçılığı okuyan arkadaşım var ne zaman foto desek işim var işim var diyip duruyorlar yakında kıracağım kafalarını arabayı satacağız daha foto çekemedik.
Saol tarık teşekkürler 1 reklamcı 1 de resmen bu fotoğrafçılığı okuyan arkadaşım var ne zaman foto desek işim var işim var diyip duruyorlar yakında kıracağım kafalarını arabayı satacağız daha foto çekemedik.
41 kere maşallah çok güzel duruyor.far karartma süper olmuş.filtre işide oldumu çok daha zevkli bir makina olur çıkar.kazasız belasız![]()
Karatılmış farlar arabayı yorgun gösteriyordu..Böyle kan can gelmiş.Maşallah![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
araba sakal traşı olmus gibi maşallah
yanlız kendi fikrim app lerin fontu daha değişik seçilse daha da güzel dururdu kendi zevkm tabi![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
kanka maşallah çiçek gibi olmuş şu arabayı çok az bas nolurr yaa sadece kafadan dip bas demiyorum bak..
kanka bu arada app'ler mühürlü mü? nerde kaça yaptırdın pm atarsan sevinirim..![]()
Teşekkürler bende beğendim
Teşekkürler
Bine nevi sakal traşı oldu dediğin gibi. Bende önce beşiktaş APP yaptıracaktım senin aracındaki gibi ama bu daha çok hoşuma gitti.
Yaw zaman yok yaylarım varda. taktıramadım servistede bilmemne kampanyası var ondan dolayı full. APPleri ankaradan bastırttım mühürsüz kargosu dahil 45'e geldi.
bazen yakıt tüketimini abartabiliyor bizim tosuncuk, araçta 3 kişiyiz klima açık 90 km/h geçmeden 100km/4.3lt
fark ettimki hellaflush'lı halini koymamışım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)