Muhabbetlere bakYaw bari şu topik altında yapmayın
Agent ismini bilmiyorum ancak çok mantıklı bir seçim yapmışsın. Aracını sökmeden etmeden yazılım cai egzoz yaparak hıdırlı typeR' larla çok güzel yürütürsün belirli süratlere kadar. VTI ların sana yetişebilmesi için motoru açtırmaları gerekir. Yoksa öyle headers cai egzozlu vtec' in başedebileceği bir araç değil seninkiHele hele 16 değil de 15 OZ veya aynı hafiflikte bir jant takarsan ileride daha da fena yürütürsün.
Ayrıca RS lerin üzerindeki stock headers ve stock emme manifoldları, tayyarların üzerindeki stock headers ve emme gibi şebek kadar portlara sahiptir. Nasıl tayyarlarda arabanın karakteri bir headers ve emme ile değişiyorsa boruları daha geniş bir custom headers ve portları genişletilmiş bir emme ile RS' lerde de ciddi kazançlar alınır. Bende RS varken proje olarak girişecektim ancak yeni araba aldığım için sattım.
Bu arada içine kötü diyen arkadaşlar Allah aşkına ne varmış o kadar kötü olan? Evet eski kasalarının içi çok sade. Ama bu kasalarda malzemenin kaliteli olması ve dijital klima gib özelliklerin olması ayrı bir hava katmış.
Maşallah hayırlı uğurlu olsun.