çok geçmiş olsun![]()
Saolun arkadaşlar allah kimseye kaza bela göstermesin
Aha Baranda geldi senin yeni haberin oluyor tabi![]()
Kardeşim cok geçmiş olsun hakkaten içime oturdu guzel arabaydı.Ne yalan diyim kardeşini ne zaman caddede görsem gazlıyordu Allah korusun diyodum testi su yolunda kırılmış ama kardeşine bişey olmamasına cok sevindim bundan sonra daha dikkatli olur inşallah.Tekrardan gecmiş olsun.
Salla cana bişey gelmesinde araba alınır satılır.Kasko olayı kötü olmuşta ne alıcaktın satıp söle bakim![]()
kardeşine ve diğer insanlara birşey olmamasına sevindim. caddede o kadar hız yapılmayacağını kötü bir tecrübeyle öğrenmiş kardeşin.
bir ortak arkadaşımız bahsetmişti kazayı gördükten sonra kasko meselesini, tekrar geçmiş olsun...
bir musibet bin nasihatten iyidir...
ilk duydugumda çok üzülmüştüm satmayı düşündügünüzü isteyenleri sölüyordu yagız cana gelecegine mala gelsin her işte bir hayır vardır elbet ama insanın içi burkuluyordur her gördügünde allah inş bundan sonraki araçlarınızı kazasız belasız binmeyi nasip eder...
çok geçmiş olsun üzücü bir olay ama cana gelmemiş sağlık durumunda bir şey yoksa her şey hal olur tekrar geçmiş olsun ....
AZ HASARLI MERCEDES E 250 CGI AVANTGARDE sahibinden.com'da
araç hayata geri dönmüş bile.
araba yapılmış bile sadece airbagler kalmış... geçmiş olsun çok üzücü bir durum
mukemmel olmus spacerlar ıle. mercedes sahıplerıne kobay oldun desem yerıdır.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
İlk resimlere bakarken iç geçiriyodum Allah bu araca ve bunu kullananlara kaza bela vermesin diye önceki sayfada kaza resimlerini görünce çok şaşırdım çok büyük geçmiş olsun abim cana gelmemiş ya en önemlisi o zaten.
araca denecek pek fazla söz yok zatenallah kaza bela vemesin
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
resimlere bakıp direk yorum yaptım soradan okudum moralim bozulduçok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin umarım kardeşinizde herhangi bir şey yoktur.tekrardan çok geçmiş olsun
![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)