Hocam Starcraft oynuyormusunuz ?
Maşallah aracınız çok şık,kazasız belasız işallah...
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
evet fark ettim simdi .. ilk gördüğüm cabrioyu yıkamacıda görmüştüm demek boyatmış sahibi ama kesinlikle çok yakışmıştı ...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Geçmiş olsun sende İnşallah bişey yoktur![]()
Mutlu'nun orada araca spacer taktırmıştın.Çok tip top olmuş diyordum.Nazar değdi herhalde...
Pert olur tahminimce yenilerine artık diyelim![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
hoppssss,
çok geçmiş olsun çok üzüldüm vallahi öyle yorumları okurken direk kaza resmi gördüm ama inşallah senin araç değildir ustad. emin değiliz ama belki öylesine bir resimdir inşallah
GOT DİESEL&TORK
Tesekkurler beyler.
Fotolarda gordugunuz araç benim aracım
Cana gelceğine mala geldi çok sükür...
[IMG][/IMG]
Ne ile çarpıştınız ki bu kadar Mercedes'te hasar meydana geldi..
Racing Motor değildir İnşallah...![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Trafik sigortası bu kadar hasarı karşılar İnşallah....![]()
çok geçmiş olsun güzel güzel basık resimlerine bakarken bi sonraki sayfada bu halini görmek baya üzdü beni yazık olmuş cana bişe olmasın
Valla kaza 15 gün önce oldu kaza olmasa ertesi gün satıyordum aracı bu yüzden de 20 gün önce biten kaskomu 5500 TL verdikleri için yenilemedim. Hem yüksek fiyat hemde satıcagım için bi anlık boşluğa geldi. Geçen hafta aracı bu haliyle sattım.
Tabi kaskoymuş sigortaymıs umrumda değil kardeşimin ve kiimsenin canına bişey gelmedi gerisi halledilir..
Hadi yenilerine diyelim ...
çok geçmiş olsun..Allah a şükür kimseye bişe olmamış.gerisi halledilir Allah uzun ömür sağlık versin..
Only Flying is Better...
büyük geçmiş olsunKardeşinizde bişe olmamasi sevindirici. Allah tekrarini yaşatmasin.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)