aracı görüyorum gölcükte sık sık maşalah yanıyor
Printable View
aracı görüyorum gölcükte sık sık maşalah yanıyor
tşkler arkadaşlar yorumlar için ;)
Arkadaşlar tanımadığınız insanlar hakkında ön yargılı olmayın ;)
Hemen laf atma yarışına giriyorsunuz :rolleyes:
Yaparız yakında , gösteririz
Bekleme beklememe konusunu bilmiyorsan üstünde durup neden merak ediyorsun.
Birçok insan bu arabanın fotolarını bekliyordu sitede.Boş merak iyi değildir.
Merak ettiğin şeyi önce bi araştır sora ? işaretleri kullan garip garip gülücüklerle şekillerle.
Tanımadığınız adamlara bişeyler yazmak amma hoşunuza gidiyor
Cıhan Gerekenlerı Yazmıs ;)
H8822'Den Devam Edelım :)
"Beklenen fotolar" demiş Ömer demekki bazı arkadaşlar bekliyordu siteden bu arabanın resimlerini neye niye bu kadar takınıldı? :) İlla Supra falan mı olması lazım beklenmesi için?
Kısa özet geçiyim bu soruyu soran herkeze.Daha önce bikaç fotoda bu kırmızı 307 nin bikaç resmi ufaktan gözüküyordu aramızdan birçok arkadaşta resimlerini istiyor taaa 2 3 ay öncesinden.Olay budur :icon_tup:
Ömer sırf bunu için gitti açtı resimleri buraya.Kafamıza göre kimseyi bişeye bekletmiyoruz
O lafa laf edende yok zaten bende güzel olduğunu söylemedim.Anlattığım şey başka güzelce bi oku yazdıklarımı :icon_tup:
Bu arada şahsına laf etme konusuna gelince zaten öyle bi aşk yok.Edemez zaten.
Uslübunu yanlış olduğunu bende gördüm onun hakkında bişey yazmadım Nitro Oxide kardeşimiz insan gibi ADAM gibi hemde söylemiş Söz sahibi kardeşimde cevaplamış ADAM gibi sorası kimseye düşmez laf ebeliği yapılmasın
ben ne demek istediğini anlayamadım bir mesajında yaparız gösteririz diyosun daha sonra arkadaşın uslübü yanlış diyosun gerçek fikrin hangisi..istediğiniz gibi yorum yapanlar ADAM diğerleri ADAM değil mi?? bence araç sahibinin uslubü yanlış bu siteye üye olanların ne araçları var tamam kendine göre 307 de güzeldir ama böyle iddialı cümlelere gerek yok.
gereksiz polemik oluyor yapmayın yaw :S
bekleme konusuna en iyi şey şunu olur heralde. bekleme konusu buradan çıkıyor.
http://www.techturkey.com/forum/show...s%FDk&page=242
ADAM gibi derken?:)
Bence arkadaşın uslübu yanlış ama muhabbeti 2. kez sizinde üstelemeniz yanlış onu kastettim.
İstediğimiz gibi yorum istemiyoruz mantıklı yazılar istiyoruz.
Kimsenin adamlığına laf edemem hakkım değildir edersem ben adam değilimdir ben sadece yorum yapan ve cevap veren için kendi görüşümü yazdım diğerleri beni ilgilendirmez.Eğer sizin anladığınız mantıkta istediğimiz gibi yorum falan seçiyorsak Nitro'yada yazardım falan filan diye onun niye msjına hak verdim?
307 si Supra sı farketmez 4 tekeri ve motoru olan herşey güzeldir benim için.Siz ayırıyorsanız onu bilemem."Bu siteye üye olanların ne araçları var" derken ayrımı siz yapıyorsunuz sanırım kimseye zorla araba beğendirmiyoruz herkez beğensinde demiyoruz.
Bunları geçelim anlatmak istediğim şu.
Araç sahibi arkadaşımız 5 6 aylık aktif bir üye olsaydı buraya şuan 50 kişi oooooooooo araba yanıyo helal 10 olmuş boyayı neyle koruyosun rengi falan filan giderdi muhabbet
Ama sitemizde hoş olmayan bir olay var fazla ön planda olmayan sesi çıkmayan yada tanınmayan adamlara bi ön yargı bi sataşma var.Haksızsam haksızsın diyin.Bende kimin ne olduğunu bilmeden böyle yapılmasına kızıyorum.Yazdıklarım onun için.
Kusurumuz varsa affola
Böyle hani kıllı mıllı abi ;) Kımıl kımıl :)
Herşeye takılacaksak ediceksek baştan anlaşalım.Yanlış anlamaya kastımız varsa açık söyleyelim ;)
Bişeylere takılcaksak takılalım önce forum kurallarına uyup yaşınızı falanı filanı düzgünce yazın herkez sizi
tanımaz öğrenemez bilemez zorundada değil :icon_tup:
Buraya hiç mi hiç katılmıyorum.. Buraya hiç kimse anasının karnından doğduğu gibi üye olmadı, herkes tavsiye üstüne üye oldu internetten üye oldu vsvs... Ben kendimden örnek vereyim, ben bu siteyi bi abimin tavsiyesi üstüne üye oldum. Yaşımda her zaman orda yazıyordu. Mesajım azkende hiç kismeyle tartışmadım bile. Bunun direk konuşma diliyle alakası var:)
Abi falan bunları boşver abi :) Yaş ayaklarıda yemez :)
Tartışma nasıl başlar?Konuyu baştan oku anlarsınız.Kim bekliyor yok kim bakıcakmış yok falan filan.Geriyorlar insanı.Sora adam geriline yok öyle böyle.Baştan sona okuyun konuyu daha net bilgi edinirsiniz :icon_tup:
Bu arada Öyle imzalar falan etiket işlerle uğraşmaın.Çocuk yok karşşınızda bi derdiniz varsa sağ östte özel mesaj kısmınız aklınıza takılan sıkıntılarınız varsa konuşalım :icon_tup:
Uzatmanın Anlamı Yok Cıhan Bazı Seylerı Acıklamıs
Arac Sahıbıde Bu Gune KAdar Hep Kalıtelı Guzel Araclar Yaptı Bundan Sonrada En Iyı Sekılde Yapıcaktır Yenı Arabasını ;)
O Kurdugu Cumlenın Yanlıs Oldugunu Kabul ETmıs Zaten
nitrO_Oxide´isimli üyeden Alıntı
Kardeşim maşallah aracına bir kez daha ama bu tip yazılar pek hos değil Mütevazilik gibisi yoktur
Arac Sahıbının Cevabı
Haklısın arkadaşım doru söylüyorsun.