saro eğri oturup doğru konuşalım senin araban 15 tenekelerle bile bu kadar basılmadı,benim bugune kadar gördüğüm en basık 307 bu araba (zaten toplasan 4-5 tane anca görmüşümdür)
Printable View
aynen arkadaşlar haybeye laf kalabalığına gerek yok herkeze allah gönlüne göre bir araba versin benim aracım bu gayette memnunum isdiyen isdediği yorumu yapsın zevk meselesi bu eskiklerini söylemeleri benimde hoşuma gider ama uyuz uyuz kelimeler kullanmaya gerek yok saygılarımla :)
ben 307nin ilk yarım fotoları çıktıgında merak ediyordum daha öncede yazmıstım başka fotosu varmı diye tekrardan maşallah güzel yapılmış bi 307 rengide güzel allah kaza bela vermesin yok yere kimse kimseyi kırmasın canını sıkmasın kimse kimseyi küçümsemesin.
Saro Kardesım Bu Araba Senın Arabandan Daha Basık Bunu Soylıyım Sana Helekı Senın Jantlı Halınle Ilgısı Yok :D
Dıp Not:Arac Heryere Gıdıyor Bole ;)
oğlum boşa mı arabayı beyaza kaplat dedik beyaz da cddi gösteren bir renk ama sen konuştuklarımızın çok dışına çıktın ilk yapmaya başladığımızdaki projeye uysaydın senin 307 de bu kadar sade bu kadar hoş ve bu kadar basık olucaktı,ama olamadı H 8822 şuan da nokta daha ötesi yok
only god can judge me & birde asayiş gbtni alırken sorgular rengi çok güzel 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun :)
fatih abi arabanın maşşallahı var ellerine sağlık yanlız jant göbeklerini taksan daha güzel olacak öle daha hoşuma gidiodu benm..
Super masallah gozlerime inanamadim valla :D
Jantlar daha ii olabilrdi ,onn disinda super:icon_tup:
tşkler arkadaşlar
8822 satıldı :(
Fatih'im çok emek verdiydin arabaya.
Olsun, yenilerine devam edersin İnşallah.
Hayırlısı olsun tekrar yavrum.