Yaşla ne alakası var hala ordayım? Abi dediğim insanıda tanıyorsunuz;) Çok merak ediyorsanda Ardayı nasıl bilirsin diye sorarsınız olur biter:)
Printable View
Yaşla alakasını nerden çıkardın? İsterse 15 ister 45 olsun insan olsun önemli olan. Saygımız herkeze aynıdır.
Abi dediğin insan kim? Nerden tanıyalım bilmeden.
Çok merak değil merak etmiyorum beni ilgilendirmez forum kuralına uyup uymaman.
Uzatmayalım konuyu anlaşılacak konuşulacak herşey konuşuldu söylendi.Bana bişey diyecek özeli kullansın
ya kanka nelerle savaş vermişiniz ben yokken gerek yok böyle şeylere isdiyen isdediği şekilde yorum yapsın ben kızdım öyle yazdım ama önemi yok bir anlık sinirle yazdım yazdığımdanda pişman diğilim sizi seviyorum sizleri izliyorum ömer.cihan.mustafa kankalar sıkıntı yok :))
salı gecesi gölcük girişiydi yanlış hatırlamıyosam benzinlikte park halinde duruyordu maşallah çok beğendim rengi olsun basıklığı olsun on numara olmuş:icon_tup: Allah kazasız belasız binmek nasip etsin:)
Arkadaşlar, Neden Ufacık Ayrıntılara Takılıyorsunuzda, Bir Maşallah Diyip Geçmiyorsunuz.
Beğenmiyorsanızda, Eleştrilere Tamamen Açığız, Bütün İzmit'te Yaşayan ve Bu Siteye Takılan Arkadaşlar Olarak. [Kendi Ortamım İçin Konuşuyorum]
Beğenmezseniz, Beğenmedim, Şurası böyle Daha iyi olur, burası Kötü Olmuş v.s. Dersiniz, Bizde Onu Bir Öneri Gibi Alır, Belki İlerde Uygularız.
Beğeniyorsanızda, Beğendim Maşallah Diyip, İnsanın Emek Verdiği Şeylerde Gururlandırırsınız İnsanı.
Ama yok Kim Bekliyordu, Yok Bekleyenler Muradı Ermiş Sanırım v.s.
Yanlış Şeyler..
bi Önceki Arkadaşa Cvp vermeyeyim dedim ama yeter yani..
Konuyu Uzatmayalım, Bekleyen Bekliyor ve Muradına Eriyor.
Beklemeyende Bakmasın Fotoğraflara, Baksıysada Yorum Yapmasın Rica Ediyorum..
Saygılar..
TR'nin yakışıklı 307'si galiba? :) Maşallah.
ötesi yok sanırım maşallah nokta olmuş
Maşallah çok harika duruyoırr...
salı günü gölcükte gördüm park ediyodu benzinliğin az gerisindeki bi rampaya cayır cayır yanıyodu walla :)
Arkadşlar hiç Tartışmayın çok fazla eleştiri ondan daha fazlada beğeni alan bir 307 im vardı her zaman olur böyle laflar şu lafıda ben diyorum araç gerçekten 10 numara yani kırmızı olmasında bunun etkisi çok büyük kırmzıı araba her zaman basıklığı gösteriri belki bundan biraz daha basıktı benim aracım ama siyah hali göztermiyodu bu tam tamamlamış allah kaza bela vermesin tek lafında hata yapmış aracın sahibi ama sanırım o hatasınıda içten kabul etmiş