Evet çok zor bulunuyor,ben 1.5 yıl aradım ısrarla ve inatla![]()
En sonunda bu kadar bekledin ne yaptın ne ettin aldın kankacım Allah kaza bela ceza vermesin. Ama şuda var bazen insan kıyamıyor orjinalliği bozmaya şekil 1 a bizdeki 1 yıldır yatan gti da halen değişiklik yapmaya kıyamıyorum :P Bu işe bir bulaştın mı kafanı kaşıyacak vaktin olmaz ama sen alışkınsınGidişat şahane, çok sıkı olacak kesin tekrar söyleyeyim ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN...
Masallah cok güzel bir aracın var..Bende bu kasanın hastasıyım..Bursa'da aynı sekilde gri dizeli var..Bigün takıldım pesine 20 km yol gittim arkasından,arabayı izlemek için
İns. istedigin sekilde yaparsın aracını bizde zevkle izleriz burda...Allah kazadan beladan korusun![]()
Çok sağol kardeşim,bizim değişikliklerimiz atla deve değil ya...Orjinaline her zaman sadık kalacağıma söz veriyorum
Jantlarda 25.yıl özelin jantları zaten.
Alamanyadan isteklerim var onları paketle bana bi ara...En temizindenbi karıştır oraları sen çıkmacılardan ekmek çıkar bana
![]()
Enjektörleri kargo ve rail spacerlar dahil 370liraya aldım. Kur biraz yüksekti,yoksa 350 ye filan mal edilebilir![]()
bana nerden aldığını söyleyebilir misin? duty 90 larda; 400 cc lik alacağım bende bosch yeşil aynı bunlardan
Built to fall....
sağolasın,
ne kadar gümrük ödedin?
bir de bunlar amerikalı dimi? Abim almanyada yaşıyor , alamanyabdada olması lazım ya tuning shop
edit:
ahanda buldum
http://web16.server53.publicompserve...sen/Hochohmig/
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)