Masallah bu kasayı cok seviyorum ya :) 3 tane sahip olduk ama bana kısmet olmadı :D
Takipteyim kazasız belasız ins :)
Printable View
Masallah bu kasayı cok seviyorum ya :) 3 tane sahip olduk ama bana kısmet olmadı :D
Takipteyim kazasız belasız ins :)
maşşalah kazasız belasız binersin inşallah :)
Maşallah kazasız belasız kullanın =)
maşallah güzel araç çiçek gibi
car audiodan isen özgür abiyide bilirsin onda da 4 kapı gti var siyah çiçek gibi :D
Selam, catr den apaçi admin olmalısın sanırım
Osman ömrümü yedin yetmedi..burda düş yakamdan.. BSG. :D
Anahtarlığım nerde ??
Jameikadan ithal ediyorum sabret.
:D pavır sellerdın milenyum seller yolunda ilerliyorsun,aferim.
maşallah harika olucak isterdim valla benım aracında 1.8 t olmasını :) kazasız belasız
hayranlııkla baktım fotolara muhteşem duruyor allah kaza bela göstermesin maşallah...
96 - 97 vti lardan bile daha ucuza gti lar var ama nedense tutulmuyor iste....Bir arkadasimin 2001 GTI in turbo buyuttuk su an rodajda baska bir GTI i olan arkadaism ise sadece yazilimla stock kullaniyor..Allah kaza bela gostermesin cok nadide bir model.
Çünkü modifiye imkanı çok kısıtlı,amerikadaki ,almanyadaki, avrupadaki örnekleri çok güzel inanılmaz makinalar çıkıyor.Çok verimli bir motor bildiğin gibi..ve yurt dışında inanılmaz parçalar var.
Türkiye de tuning işi honda ve japonlarla dönüyor.Almanlar için çok birşey yok açıkcası.software kısmı bile son zamanlarda parlamaya başladı. Özgün'ün EMS adaptasyonu gibi.
Tanışmak isterim k04 kullanan arkadaş ile.contact adresi varmı acaba ?
Dileklerin için teşekkür ederim.
Maşallah Çok Güzel Araç Gerçekten Kazasız Belasız...
maşallah temiz mk4 gti gerçekten kazasız belasız binersin inşallah
Çok teşekkür ederim
kazasız cezasız çok şık duruyr.
cok temiz ve guzel duruyor , kazasiz belasiz insallah...
kusursuz gözüküyo maşallah :)
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın eskı jantlarınız duruyorsa talıp olabılırm :)
Teşekkür ederim herkeze. Jantlarım duruyor evet coilover aldım bugün yarın gelir kışlık lastik takıp kışın onları kullanacağım :)
Öncelikle Hayırlı olsun.
İnşallah herşey dilediğin gibi olur. Hakan banada soruyordu varsa tek kapı haber ver diye. Dilediğin gibi bir araç bulmana sevindim.
Bende epeyce uğraştım sonuçlar ne kadar zevkli olsada bu duruma gelebilmek epeyce yordu beni. Eğer yardımcı olabiliceğim bi konu olursa seve seve elimden geleni yaparım.
masallah cok güzelmis :)