kargo dağıtıma çıkmış gelsin, takıp koyarım fotoları karşılaştırırız.
Geldi taktım az önce. Hakan saolsun cirlop gibi yaptırmış.Bantladım fln. Yarın bantları söküp resim çekerim.Ama benimki baya ince seninkine göre haberin olsun![]()
renktende öyle duruyo olaiblir ama Gökhan, kenardan aynı gözüküyorda ortadan farklı sanki.renkte olabilir dediğim gibi ya.Takılma hoş olmuş gayet.
Olabilir belki de ama bana dediğin gibi uç kısımları çok sivri gibi gelmedi fotolardan kendi spoiler'ım nalet olsun haftaya vizem olmasa gidip iç kısım kapı kollarını falan da hallederim diyordum Plasti Dip ile ama nalet okul engel arabayla arama giriyor![]()
Neyse , yarın güzel fotoları bekliyoruz spoilerın o zaman![]()
agacan gti logosunu takarkene ızgaranın içinde çentik gibi bişey var ona hizala yeri orasıymış tam .sonra o ortadaki kısa olan tırnağı kes. en dıştaki tırnaklar tutacak. bide en son panjur un en arkasında tutan kısınları japonla yapıştır. etraftaki minik veletlerin çok dikkatini çekiyo logo![]()
aga senin deidğin polo gti logosu için olan, bu direk cuk oturdu lajapon işine bi el atmak lazım doğru dersin. gtu toparlayamadım ateş yatak döşek yatıyorum..
Sabah 8'de uyudum az önce uyandım , dedim ki inşallah Alper foto koymuştur konuya![]()
Çok iyi çooookYandan falan oturma şekiller benle birebir gibi duruyor
![]()
Logo on numara olmuş öndeÖn kısmın genel görüntüsüne kimse bişey diyemez zaten
Fotolar leş diye bişey diyemiyorum araba çok güzel çünkü gölgeliyor leşliği eheuhe
Tekrar maşallah Alperim![]()
Teşekkür ederimarabanın arkası pek hoşuma gitmiyordu spolier olmadan.Şimdi gtü bası daha bi toplu oldu
havalar toparlasında tolgacığımla
bi el atarız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)