User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
145 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: TRD dE TeK ! AiR SuspeNsioN Ae101

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavuz abi kırmızı nedir öyle yaw resmen german çeyizinden çıkartıp koymussun
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eniye sinirlendin yavuz israrla bisi demedikki sakin biz burda janti deil basikligi ele aldik jant li basiklik deseydi koymazdim
    Daha basığı vardırda şartlarda eşit olmalı

14-15" 7taban jantla araba basmak kolay

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha basığı vardırda şartlarda eşit olmalı

14-15" 7taban jantla araba basmak kolay
    ya ben anlatamadim sanirim derdimi neyse uzatmicam ben basikliktan bahsettim jant veya jantsz demedim
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski bir Corolla kullancisi olarak gercekten cok cok hosuma gitti. Harika olmus senin bu yaptigini burada gormustum. Adam kirmizi isiklarda dururken piss indirip piss kaldiriyordu sok olmustum . Harika olmus jantlar cuk dige oturmus.
    Eger istersen sana bir msn ve isim verebilirim elinde Morette var orjinal 3 sene once amerikadan getirtti , coilover da var 0 ama o sana yaramaz sanirim. Moretteler uzerinde arabanin ama satabilir belki ama oyle bi goruntu yok buna emin ol

Women are like Buddhist , They're worship ox.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eniye sinirlendin yavuz israrla bisi demedikki sakin biz burda janti deil basikligi ele aldik jant li basiklik deseydi koymazdim
    Yok yahu niye sinirleniyim

Bu arabaya yesil gibi sac jant takarsan bu yere değer
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavuz abi kırmızı nedir öyle yaw resmen german çeyizinden çıkartıp koymussun
    Ahahaha aynen fena
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa arkadaşlar konuyu uzatmayı nekadar çok seviyorsunuz yazılanları okuyun baştan sona sonra yorum yapın deniz trde tek yazmamış boş konuşmayın lütfen (lafım boş muhabbet peşinde olanlar) ilk önce emeğe saygınız olsun bi tebrik edin maşallah deyin sonra laf sokmaya çalışın ki öyle bişe yapamazsınız adamın söylediği şey farklı sizin laf ettiğiniz şey farklı.....

deniz maşallah aracına evin altına her geldiğimde inip bakıyorum hayranlıkla
    PROJECT 01

M3hMeT
    Misafir
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa arkadaşlar konuyu uzatmayı nekadar çok seviyorsunuz yazılanları okuyun baştan sona sonra yorum yapın deniz trde tek yazmamış boş konuşmayın lütfen (lafım boş muhabbet peşinde olanlar) ilk önce emeğe saygınız olsun bi tebrik edin maşallah deyin sonra laf sokmaya çalışın ki öyle bişe yapamazsınız adamın söylediği şey farklı sizin laf ettiğiniz şey farklı.....

deniz maşallah aracına evin altına her geldiğimde inip bakıyorum hayranlıkla
    ssagol kardeşim allah razı olsun beni anlayan biri cıktı sonunda

M3hMeT
    Misafir
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski bir Corolla kullancisi olarak gercekten cok cok hosuma gitti. Harika olmus senin bu yaptigini burada gormustum. Adam kirmizi isiklarda dururken piss indirip piss kaldiriyordu sok olmustum . Harika olmus jantlar cuk dige oturmus.
    Eger istersen sana bir msn ve isim verebilirim elinde Morette var orjinal 3 sene once amerikadan getirtti , coilover da var 0 ama o sana yaramaz sanirim. Moretteler uzerinde arabanin ama satabilir belki ama oyle bi goruntu yok buna emin ol
    tesekkur ederim kardeşim allah razı olsun bnm msn adresim deniz_157@hotmail.com ekle konusalım su morette die bir sey den bahsetmişsin onun ne oldugunu bilmiorumbana acıklayabilrmisin gerekli birseyse alırım

mstpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adanada yapılıyor arkadaslar yaklasık 3bin tl ye mal oluyor 2 tane tup takılıyor hava tupu olarak kulanılıyor 4 teker ayrı ayrı kalkabiliyor yol tutusu koniden daha ii ( takan usta koni bayii) o soluyor adanada 4 tane aracda var suan trtunigde bu ay yada onumuzdeki ay 2010 civic de cıkacak yeni kasa olan beyaz renk komporosr kendi dolduruyor sıkıntı yok cok eylenceli ısıklarda butun otobus bize bakıordu ) adanada yapan usta dogan iş yusuf usta tesekkurler
    kara sevda

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3hMeT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkur ederim kardeşim allah razı olsun bnm msn adresim deniz_157@hotmail.com ekle konusalım su morette die bir sey den bahsetmişsin onun ne oldugunu bilmiorumbana acıklayabilrmisin gerekli birseyse alırım
    resimler gormuyormusun 6 tane resim var on far takimindan soz ediyorum. gordugun far takimi turkiye'de herhangi bir corollanin uzerinde yok. nasil senin suspansion sistemin turkiyede tek ise o'da aynen oyle. Sezginserdar@msn.com kullandigim msn adresim ..
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

andas
    Misafir
    çok güzel olmuş valla beğendim kardeşim

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fotolar sitede var burda beyaz corollada lastik tam icine girmiyr yesil corolla tam dibine kadar
    abı ustundekı jantların ofsetıne gore bnce dusuklugu cok gusel...
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

Nires - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah kaza bela vermesin maşallah...

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca bu bu sıtede hep yapılıor yorumları okumadan yorum yapılıor yada hemen bısı soylıyım bozım mantıgı war...tr de tek deıl trd tek yazılı baslıkta herneyse tek yada deıl onceden yapılmıs yada yapılmamıs sonucta emek harcanmıs ewt ıstte ızmırde orda burda yapılmıs cok gusel ornekler wardı..ama sonucta bunada cok emek harcanmıs el emegı goz nuru adanada hıc bı ornegı olmadan ugrasılmıs yapılmıs we bnce gusel olmus cokta kullanıslı gıbı canlı goremedım daha ama..yanı demek ıstedıgım trd yada tr de tek olayı deıl emege saygı duymak en gusel cumle olur...

denizim kazasız belasız kardesım cok gusel olmus walla jantlarla falan harbı bu sefer olmus on tarafta bıraz daha sagdelestırme sart ama ısıklandırmalarda..

saygılar...
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

notyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Far ve stoplar bu sekilde olursa cok daha güzel olur

O far ve stoplar gercekten kötü gösteriyor otomobili...

ben beğendim basıklık güzel olmuş ama yavuzun dediğine katılıyorum. far ve arka stoplar böyle olmalı

M3hMeT
    Misafir
    arkadaslar ben buraya arabayı tartısım gerilim kavga edim diye koymadım adam akıllı yorum yapın eksıklerımı ve neler yapabıleceksem onları soyleyın yol gosterın burda amac bırbırımızı yonlendırerek daha ii sonuclar alabılmek ama buna kafası basmayan arkadasların abuk subuk yorumları yuzunden konunda arabanında zevkımızınde içine ettiniz tsk ederim...arabadan anlayan emege saygısı olan arkadaslara ayrıca tsk ediyorum ayrıca dragger arkadasımıza acıklamalarından dolayı tskler...

notyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3hMeT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ben buraya arabayı tartısım gerilim kavga edim diye koymadım adam akıllı yorum yapın eksıklerımı ve neler yapabıleceksem onları soyleyın yol gosterın burda amac bırbırımızı yonlendırerek daha ii sonuclar alabılmek ama buna kafası basmayan arkadasların abuk subuk yorumları yuzunden konunda arabanında zevkımızınde içine ettiniz tsk ederim...arabadan anlayan emege saygısı olan arkadaslara ayrıca tsk ediyorum ayrıca dragger arkadasımıza acıklamalarından dolayı tskler...
    Yavuz yani dragger'ın yorumlarını uygula yeter. Benden söylemesi kardeşim.

TRD&TTE by Notyet

M3hMeT
    Misafir

Lightbulb

Alıntı KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca bu bu sıtede hep yapılıor yorumları okumadan yorum yapılıor yada hemen bısı soylıyım bozım mantıgı war...tr de tek deıl trd tek yazılı baslıkta herneyse tek yada deıl onceden yapılmıs yada yapılmamıs sonucta emek harcanmıs ewt ıstte ızmırde orda burda yapılmıs cok gusel ornekler wardı..ama sonucta bunada cok emek harcanmıs el emegı goz nuru adanada hıc bı ornegı olmadan ugrasılmıs yapılmıs we bnce gusel olmus cokta kullanıslı gıbı canlı goremedım daha ama..yanı demek ıstedıgım trd yada tr de tek olayı deıl emege saygı duymak en gusel cumle olur...

denizim kazasız belasız kardesım cok gusel olmus walla jantlarla falan harbı bu sefer olmus on tarafta bıraz daha sagdelestırme sart ama ısıklandırmalarda..

saygılar...
    kemal can tsk ediyorum...yorumlarını dıkkate alarak düzeltmeler yapmaya calıscam benim istedıgımde boyle yorumlar kendımı gelıstirebılecek yorumlar istiyorum modıfıyeden soqutacak yorumlar deqıl

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)