yavuz abi kırmızı nedir öyle yawresmen german çeyizinden çıkartıp koymussun
![]()
yavuz abi kırmızı nedir öyle yawresmen german çeyizinden çıkartıp koymussun
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
www.honda-tech.com
Eski bir Corolla kullancisi olarak gercekten cok cok hosuma gitti. Harika olmus senin bu yaptigini burada gormustum. Adam kirmizi isiklarda dururken piss indirip piss kaldiriyordu sok olmustum . Harika olmus jantlar cuk dige oturmus.
Eger istersen sana bir msn ve isim verebilirim elinde Morette var orjinal 3 sene once amerikadan getirtti , coilover da var 0 ama o sana yaramaz sanirim. Moretteler uzerinde arabanin ama satabilir belki ama oyle bi goruntu yok buna emin ol
![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yaa arkadaşlar konuyu uzatmayı nekadar çok seviyorsunuz yazılanları okuyun baştan sona sonra yorum yapın deniz trde tek yazmamış boş konuşmayın lütfen (lafım boş muhabbet peşinde olanlar) ilk önce emeğe saygınız olsun bi tebrik edin maşallah deyin sonra laf sokmaya çalışın ki öyle bişe yapamazsınız adamın söylediği şey farklı sizin laf ettiğiniz şey farklı.....
deniz maşallah aracına evin altına her geldiğimde inip bakıyorum hayranlıkla![]()
PROJECT 01
tesekkur ederim kardeşim allah razı olsun bnm msn adresim deniz_157@hotmail.com ekle konusalım su morette die bir sey den bahsetmişsin onun ne oldugunu bilmiorumbana acıklayabilrmisin gerekli birseyse alırım
![]()
adanada yapılıyor arkadaslar yaklasık 3bin tl ye mal oluyor 2 tane tup takılıyor hava tupu olarak kulanılıyor 4 teker ayrı ayrı kalkabiliyor yol tutusu koniden daha ii ( takan usta koni bayii) o soluyor adanada 4 tane aracda var suan trtunigde bu ay yada onumuzdeki ay 2010 civic de cıkacak yeni kasa olan beyaz renk komporosr kendi dolduruyor sıkıntı yok cok eylenceli ısıklarda butun otobus bize bakıordu) adanada yapan usta dogan iş yusuf usta tesekkurler
kara sevda
resimler gormuyormusun 6 tane resim var on far takimindan soz ediyorum. gordugun far takimi turkiye'de herhangi bir corollanin uzerinde yok. nasil senin suspansion sistemin turkiyede tek ise o'da aynen oyle. Sezginserdar@msn.com kullandigim msn adresim ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
çok güzel olmuş valla beğendim kardeşim![]()
ayrıca bu bu sıtede hep yapılıor yorumları okumadan yorum yapılıor yada hemen bısı soylıyım bozım mantıgı war...tr de tek deıl trd tek yazılı baslıkta herneyse tek yada deıl onceden yapılmıs yada yapılmamıs sonucta emek harcanmıs ewt ıstte ızmırde orda burda yapılmıs cok gusel ornekler wardı..ama sonucta bunada cok emek harcanmıs el emegı goz nuru adanada hıc bı ornegı olmadan ugrasılmıs yapılmıs we bnce gusel olmus cokta kullanıslı gıbı canlı goremedım daha ama..yanı demek ıstedıgım trd yada tr de tek olayı deıl emege saygı duymak en gusel cumle olur...
denizim kazasız belasız kardesım cok gusel olmus walla jantlarla falan harbı bu sefer olmus on tarafta bıraz daha sagdelestırme sart ama ısıklandırmalarda..
saygılar...
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
arkadaslar ben buraya arabayı tartısım gerilim kavga edim diye koymadım adam akıllı yorum yapın eksıklerımı ve neler yapabıleceksem onları soyleyın yol gosterın burda amac bırbırımızı yonlendırerek daha ii sonuclar alabılmek ama buna kafası basmayan arkadasların abuk subuk yorumları yuzunden konunda arabanında zevkımızınde içine ettiniz tsk ederim...arabadan anlayan emege saygısı olan arkadaslara ayrıca tsk ediyorum ayrıca dragger arkadasımıza acıklamalarından dolayı tskler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)