İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ahaha benim sadece arka iki camda film var ama yine yazdı cezayı elle sökim dedim iki dk kabul etmedi![]()
Dr.ECU
cok gecmis olsun beyler inanın cok uzuldum bende CZT ile herhangi bir cevirme durumuna karsın avcılardan cıktım ki genelliklede hep avcılardan cıkıyorum gozunuzu seveyim su mahmutbeyden cıkmayın kimin basına ne geldiyse orda geldi avcılardan cıkın e-5 den devam edin abi yazık gunah masraf ugras![]()
aslında yer zaman olaylarıda bu işin tuzu bi beri oldu sanırım açık açık yazdınızbu taraftayız diye ve rolling kovalayan adamın ogs si olması şart
geçmiş olsn tekrardan
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Dr.ECU
yeme beni yiğitturbosu olan her araç roll yaparsa basınç açmadan denemezmiş, haddi be
ben başka bişeyden bahsediyorum ama? senin aracın basınç açınca 220 hp. veriyorsa o araç 220 hp. dir. stock değildir, haksızmıyım?? ben zaten dün akşam araç sahibi arkadaşa şakayla karışık takıldım bu tip konuları ciddiye almam, sadece yanıltabilir yani bakıyorsun 150hp araç geliyor sana kafa cıkartıyorr, bianda afallıyorsun yani
![]()
TeamPASAOGLU
Dr.ECU
typerda motor ıcı orjınal arabaya supercharger sıkıntı olmazmı.gercı honda bu kazulet olsa gene gıdıyor masallah
gule gule kullan yasın en son u dakı sc mı bu vıdeoları beklıyoruz kayserıden tekrardan hayırlı olsun
arabasında Bonalume Power Upgrade kit var ve bu kitin turkiyede sadece 3 aracda var baskada bisey yok egzosu bile orjinal, egzosunu yapsa cok daha fena gidicek emin olabilirsin
su an 1.3 peak 0.9 cont yuruyor... daha 5-7 boy arası cok rahat gideri oldugunu dusunuyorum...
yaklasık 200 210 hp civarı 300+nm tork
o size saka olsun diye oyle soylemis ztn bunu ordaki kimsenin yemeyeceğini kendiside gayet iyi biliyor
editlenmistir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)