Teşekkürler arkadaşlarŞu Sıralar duruldum birşeyler düşünüyorum ama yaz bitimi galiba..
Sisli halinden yeni resimler birde plakayı sağa alsam nasıl durur diye düşündüm ama ben beğenmedim plakasız daha hoş duruyo :Birde sileceğimi gece ş.....sizin birisi kırmış >
arabanın üstüne koymuş bende yapıstırdım ama calısmıyo ortaya aldım sileceği böylede hoş durdu diye düşünüyorm yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
![]()
güzel duruyor kardeşim maşallah...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
kardeşim öne öyle sağa değilde kare plaka yaptırsan daha bir şık durur bence. şuan kaba duruyor.ayrıca şöyle kafasını biraz daha basarsan önden mermi gibi dursun drak racing![]()
maşallah tekrar kazasız belasız bencede kare köşeye daha güzel olur silecek için geçmiş olsun ş.. bitane deil memlekette![]()
pek alakalı olmamakla beraber bir sorum olacak: yaktı sarfiyatı ne durumda acaba ?
ben de aldım (daha doğrusu babamın emrivakisiyle) bir tane 70S modelinden ancak pazartesi gelecek araba.
sizin gibi ben de bir takım değişiklikler yapmayı planlıyorum, irtibatta kalırsanız sevinirim : )
Evet arkadaşlar sonunda kafadan da bastım Smiley yogun istek üzerine Cheesy Daha gideri var demeyin arkadaşlar sadece bu kadar basabiliyorum . bu arada araba kirli idare edin..
Eski Hali :
yeni hali :
![]()
ben pek fark goremedim eki hali ile yeni hali arasında.
her yaptiginiz yenilik icin konu acmayin lutfen aracinizin konusuna ekleme yapin.
birlestirildim konulari.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
İlk sayfadaki fotografları foruma uygun boyutlara getirin, yoksa silmek zorunda kalacagım.
8mbit baglantı bile zorlanıyor fotografları acmaya.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)