ya zevk meselesi kiminin hoşuna gider kiminin gitmez benim düşüncem eğer sahibinin böyle hoşuna gitttiyse bizede güle güle binmek demek düşer. olumlu yada olumsuz yorumları abartmadan yaparak ...
Printable View
ya zevk meselesi kiminin hoşuna gider kiminin gitmez benim düşüncem eğer sahibinin böyle hoşuna gitttiyse bizede güle güle binmek demek düşer. olumlu yada olumsuz yorumları abartmadan yaparak ...
ben çok beğeniyorum nedense çingen işini ya çingen de değilim ama:D:D keşke olsaymışım:) bn gerçekten çok beğeniyorm rengarenk çok şirin duruyor bir erkekte olsaydı bu araba belki beğenmiyebilirdim fakat bayan arabası olunca hoş bnce:):) ehliyet alıcacm hemen ya acilen üni. dolayısıyla şehir değiştiriyorm şimdi duruma göre bakıcam eğer ehliyetli iyi arkadaşım olursa arabamıda motorumuda götürücem eğer bulamazsam geçici bi süre sadece motor binicem gittiğim yerde:) ya bide bişi söylücem ben bu arabayı çok mu bastım acaba yada kütahyanın yolları berbat asfalttakki bozuklukta bile altı sürtüyor:):)
Hızlı giden bi çalışma, başta pembe ve beyaz olarak güzeldi, sonradan işin içine sarı yeşil filan girince kötüye gitti. Zevk sizin zevkiniz iyi günlerde kullanın.
Zevkler ve renkler tartışılmaz :) Benim aracımda kaput uzatma var, çoğu kişi beğenmez ama ben beğeniyorum. Çünkü kimsenin göremediği şekilde ve açılardan görüyoruz kendi aracımızı. Sonuçta bunlar hepimizin oyuncağı gibi :) Hem kötü veya iyi, hevesimizi bir araçta bitirip daha sonra tecrübelerle başka harika araçlar çıkartabiliriz. Tabii herkes kırıcı olmamakla birlikte şahsi fikrini söylemekte özgür, bu da forumun getirdiği güzelliklerden biri.
kazasız belasız kullan...ben yorum yapmıyorum yapım aşamasında olan araç için ileriye dönük kötü olmuş iyi olmuş diyemem !
proje bitince görmek isterim ve o zaman düşünçelerimi paylaşcam ama çok'da merak ediyorum sonunu ......kolay gelsin
yarın bticek inş şu andada pek bişi kalmadı sadece tamponlar kaplanacak bantların çıkmasını bekliyoruz aynalar ve arka plakanın olduğu yer boyanacak bide kapı kolları boyanıcak başka bişi kalmadı yarın son halini görürsünüz inş:)
motorada benım avatarımdakı gıbı swaplarsın avatr spec:P:D:D:D:D:D
valla çoğunluk beğenmemiş ama bence ilginç olmuş, en azından dikkat çekici :) yeşillerden kurtulursan beyaz-pembe daha iyi duracaktır diye düşünüyorum. kolay gelsin :)
Belki bigün rengarenk hevesiniz geçer ve Tek renge dönmek istersiniz. Arabanız zaten temiz. Tek renk haliyle alkış alacaktır. =) Kolay gelsinn.
Bu arada kare plaka ve güzel bi egsozla arka taraf biterr.
güzel güzel
bence arac kısa surede komple beyaz olur ve guzellesir.hazır birsey yaparken bole denemeler normaldir.sonucta duzelebilir.kolay gelsin.
Hayırlı olsun son gördüğüm haliyle gayet tatlı duruyodu araba.Şekerleme gibi olmuş;) basmadan önce bi İntegranı bastın nasıl oldu diye bi sorsaydın keşke :P burası Kütahya bi yere kadar basabilirsin anca :D Öyle böyle emek var üstünde,kaplamanın ne denli eziyetli olduğunu zaten biliyoruz..bende tam kız işi gönlüne göre bi araç olmuş çok da temiz duruyor.Yeter ki kazasız belasız güle güle kullan ;) Pazartesi benim tavana bi el atsınlar gelicem yanınıza;) iki 35 Honda fotoğraf çekeriz :D
valla herkesin kendi zevki kendi parası herkes istediğini yapar honda pejo farketmez (pejodan acınızmı var anlamıyorum)
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız binin
Bende beğenmedim
Allahtan kaplama demekten kendimi alamıyorum, ya boya olsaydı? :D
Kartela mı yapmaya cabalıyorsun anlamadım :)
şimdi tamponlar kaplanıyor yarım saate biter foto koyarım sadece plakalırım gelicek ve aynalar ve plakanın olduğu arka kısım boyanacak başka bir şey kalmadı:)