hyrlı olsun
Printable View
hyrlı olsun
ben olsam pembe kaplardım
ismini söyleyinde siz de ben de kurtulayım:D ya bu 4 teker ne zormuş kardeşim ya:D motor olsa herşeyi tak tak sayarımda araba olunca böyle olmuyor:D
http://img148.imageshack.us/img148/3901/dsc0739vv.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Mat beyaz - parlak siyah. Bu ikisinden daha karşıt bişey bulunamazdı bence : ) Güzel olacağını düşünmüyorum açıkcası.
Edit: O parçanın ismi "lip" "tampon altı" "dil" die geçiyo : )
biz reklamcıyız zaten aynı zamanda araç giydirme dijital baskı işiyle uğraşıyoruz heralde yaparız kendimiz kanımca:D:P ya pembe içime sinmedi 1ay sonrada pembe yapıcam inş:)
başka fikri olan yokmu tavan konusunda:D
lütfen birisi güzel olulr desin:D:D olmadı pembe yapıyımmı tavanı:D ya ama öylede çok mu renkli olur:S
Canlı yayında proje :D
kolay gelsin.
tamamdır thanks:D artık onların adı;adını bilmediğim şeyler değil ekler:D evet onlardan yapmayı düşünüyorum fakat geçici olarak sizce ne renk olmalı onları 1 hafta sonra yapabilirm çünkü 1 hafta istanbulda olacağım....
ya arabayı mat beyaz kaplat eklerıde aynı sekılde ama on ek sıyah kalsın bırde sıyah zemın sıs ve smoke lambası olsun
yay alın ve bırde jant:)
güzel hoş Allah kaza bela vermesin :)
ön ek siyah tmmdır:) sarı mı turuncu mu ne sis varmış ondan alıcaz:D smoke lambası ne:D yay ve jannt gerekli:D:D yay işi yarın hallolcakta jant içiin para gerekli:D:D
sisleri smoke al ama sısn kapagını sıyah yapın :)normalde grı gelıyor hep sen sıyah boyat ek sıyah kalsın
komple beyaz olsun. bembeyaz güzel olur ;)
tmm o zamn öyle olsun:D
değişik bir proje sekli :)
umarım sonuc içinize sinecek sekilde sonuclanr :)
Kazasız belasız kullanın, güzel araba :) Komple beyaz yaparsanız çok daha hoş olur bence. Sonrasında dilediğiniz renkle küçük parçaları boyayıp arabaya kişilik katarsınız. Beğenmezseniz o parçaların rengini kolayca değiştirirsiniz hemde. Beyaz renk ise değişmesin çok yakışıyor bence.