Son halide güzel olmuş beyaz beyaz :)
Printable View
Son halide güzel olmuş beyaz beyaz :)
Değişik Bir çalışma, Kolay gelsin. İyi kötü yorumumu tam bitince yapıcam :)
Kullanıcı bayan olunca böyle renklerin olması ve böyle bi araç olmasıda gayet doğal :) Farklılık iyidir ama Tr daha böyle şeylere hazır değil ve böyle honda fanatikleri oldugu sürece tepkileri normal karşılamak gerek.
Ama pembe harbi iğrenç olur :)
bence katladilmış bir honda ama herkesın kendı zevki ama bir kaç donuşla çok deli bişey daha olur ayrı bişey olur farklılık
1. ters jant. tornacıda jantlarını ters yaptırıp içini pembeye ve ofsetını beyaza boyatırsan manyak olur.
2. bir iki yere siyah eklemen lazım ozaman daha bütün olur arac.
3. motorunuda elleyın bir yerlerde sıkarken etkılı olsun çok daha iyi olur ozaman
Olumlu olumsuz görüş belirtilmesi normal en nihayetinde paylaşım yeri burası , resimleri paylaşan otomobil sahibi olumlu olumsuz tepkileri göze alır . Fakat arabama binmekten utandım gibi tepkiler aşırı . Bunun fanatiklikle alakası yok bence , herşeyi en iyi kendimiz biliriz ondan . Bize , kendimize benzemeyen hep kakadır . Ondan kaynaklanıyor :icon_tup:
keşke oldduğu gibi biraksaydınız zevktir bu ama uyum başka birşey yinede hayırlısı..
Önceki yorumları okursan fanatik likden başka birşey olmadıgını anlarsın..:)
Honda = Ferrari :hahaha:
aa önden güzel olmuş ama yan taraf fena yani illa kontrast olacaksa aynalar ve jantlar pembe olsun yeter görüşündeyim
ılgınc calsıma. Zevk esıttır renk masallah dıyelım kazasız belasız
cok guzel olmus tam bir bayan arabası:)
elerinize saglık keyifle izlioruz
cok guzel olmus ya tabı jantlar dısında bana gore jantlarıda yesıl bı secım ıle daha guzel olabılır bence cıkatar yesıl cok yakısmıs kapı kollarıda sarı cok iyi olmus :D
ne yalan söyliyim şu resmi görene kadar araça bak ne hale gelmiş patates patetes diye bi laf var hani :d ortalıkta dolanıyor bi süredir heeh dedim bu arabada kullanacam heralde ama bu resimle asık oldum araca masallah allah kza bela vermesin. Citaları siyah yap devam et :)
http://img251.imageshack.us/img251/5305/dsc0913q.jpg
Fesfena...
çoook güzel olmuş maşallah... Allah kaza bela ceza vermesin inşallah ;)
Yine beyaz farkı :D maşallah :)
post sayımı arttırmak için yazmıyorum ama çıta marşpiye ve kapıkolları siyah, aynalar pembe olursa bütünlüğü sağlar. güzel de olur. banlandığım için son halini şimdi gördüm hayırlı olsn.