2 tane motorum var ve bu ay üni başlıcam inş yterlimi:D:D
römork yaptırıcam arkaya ama sürekli takmıycam yani biyere gidip gelirken sadece işletmezsem olmazmış:S
Printable View
bide karavanla jetski almayı düşünüyorum hepsini çekermi:D
işletmesen olmaz mecbur işleticen bağlanır ve ceza yersin arabayı suan folyo kaplıyosun zaten ek1doldurucaksınız ek1rede arkada römork çeki demirinide işlet aynı anda tesbite girsin tabi tesbite girmeden öncede gidip çekidemirinide elektirik tesisatınıda hallettir öle muayeneye gir ikiside aynı anda olmuş olsun hemde 2ci kez ruhsat masrafından kurtul
jetski,scooter,super sport motorsiklet,karavan çekmek istiyorum o demirle:D çekermi derken is in gücü yetermiyi kasdetmiştim:D:D:D olmadı ben bi tanede vti alıyım:P hatta kamyon olsa daha güzel olurdu hepsini koyardım arkaya turun aaa walla iyi fikirmiş bak bi sahibindene bakıyım ben en iyisi:D
hııı evet bide son bişi dha tse olcakmış galiba bu umutn su vti'ında var ya o çok hoş yeşil ondan istiyorm o olarmı?
hııı evet bide son bişi dha tse olcakmış galiba bu umutn su vti'ında var ya o çok hoş yeşil ondan istiyorm o olarmı?
vergi değişiyormu peki? gerçi 100 milyonmu neymiş 6 aylık:D:D şaka gibi:D bnm motorla aynı:P
halojan makineyede poz ver ara sıra :D izmir özledi seni :)
http://img10.imageshack.us/img10/566/dsc0815p.jpg
ya su renkte varya hondanın en cirkin rengi bende bide bal kopugu var :D
arabanda cok güzelmiş bence kaplattıktan sonra al bi coil yay basabildiğin kadar bas o zaman daha güzel olur :)
http://img718.imageshack.us/img718/8358/dsc0854l.jpg
Uploaded with ImageShack.us
ay walla daha fazla dayanamıcam gözler kapanıyor:) eğer uyuyp kalırsam burda yarın fotoları atarım tabi başka yapılış esnasında foto çekemicem çünkü uyuyo uyuyo olucam:P yarın sabah koyarım fotoları en kötü ihtimalle:) aaa sabahtan koyamam basılcak araba jantlar boyanıcak iş çok yani:P
aynen aynen basmazsam çok kötü jantlarım yok zaten leylek gibi duruyor:)
Geç olsun temiz olsun.:)
pembe bagaj hoş olmamış :)
ön çamurluklar karbon folyo olmalı ve üzerine pembeden bi isim falan yazılmalı kontrast olması için
bide spoon ayna takıp pembe kaplarsanız baya iyi olur bence
pembe herkes hoş olmaz diyor fakat ben bittikten sonra görmek istiyorm bir de yeşille pek uyumlu olduğu söylenemez evet:D ama zaten karbon kaplıycaz onu daha sonra çamurluklar derken bnm için bi resim hazırlayıp yerini gösterirmsn:P:D spoon ayna ne bilmiyorm ama arkadaşlar söyledi ondan takıcaz zaten:D
ön çamurluklar ya işte :D ön lastiklerin üzerindeki şey ahahahha:D
hayırlı olsun
komple pembe olsaydı farklı bi tasarım olurdu :D
Kolay gelsin valla komple pembe olsaymış keşke ::)
Buna bide beyaz spoon jant gerekli ...